Bika férfi udvarlása (beszélgetés)
most röhögni fogtok, a férjem 25 évvel ezelőtt egy házibuliban összerágcsálta az asztalnál a szívószálam végét, amíg én egy másik fiúval táncoltam. Bájosan és ártatlanul mosolygott visszatértemkor a gyanúsítgatásomra, hogy netán ő volt-e persze nem volt a válasz. "Vibrált a szeme" amikor meglátott (na az enyém is)akár hányszor összefutottunk az asztalnál és újabb és újabb rágcsált szívószálak. Egy biztos, buli végén már ő vitt haza a motorján, és azóta is nagyon jól elvagyunk :) . Mindketten bikák vagyunk (3-gyerek közül 1-szintén :) )
Szerintem a csillagjegy nem számít semmit. Mindketten teljesen mások vagyunk, ő bohókás, társaságban és itthon is állandóan mókázik. Rengeteget dolgozik, imádja a családját.... szóval igazán jó választás volt :) :) :)!!!
Engem az is érdekelne, hogy a fórumindító hány éves. Most komolyan, azt nem nehéz észrevenni, ha valaki bejön egy "pasinak". Sőt, az sem ciki, ha meghívja egy kávéra ebben a fene nagy emancipációban, után a kétértelmű viccelődés, vagy az udvarias invitálás árulkodó lehet.
Esetleg a hölgy is érdeklődhet, nincsenek szabályok, csak az akaratból születő tettek. :)
Ha magadtól nem veszed észre hogy tetszel neki akkor valószínűleg nincs is semmi a dologban.
Szerintem ha egy férfi megpróbál udvarolni azt észre lehet venni, nem kell a csillagjegyét silabizálni...
Tett valami lépést feléd esetleg?
Hát ez érdekes kérdés, nekem mindenkim bika, férjem, anyám, apám, de semmi hasonlóság nincs bennük, a férjem totál már bika mint a szüleim. Az udvarlás, hát arra már nem emlékszem, én elég rámenős vagyok szal nem tudom hagytam e érvényesüln vagy én cserkésztem e be őt:)
Viccet félre téve férjem mikor udvarolt magabiztos, határozott volt,lehengerlő, aztán persze nem mindig volt ilyen bátor de azt mutatta hogy az, nem félt beleugrani semmibe, mert nehogy már pont ő visszakozzon. Kb erre emlékszem, de ennek már 11 éve:)
Gerjed a piros cuccokra, bár színvak.:) Eleinte tökös Döncinek hiszi magát, be kell törni. Abból veszed észre, hogy tetszel Neki, hogy ahogy néz Rád fújtat, és egyik lábával kaparja a földet! Előrehajtja a fejét és rohan az ütközőidnek! :)
Ne viccelj már, szerintem ez nem horoszkóp függő! :)