Bevezetik az ebadót (beszélgetés)
persze gyerek piszkálja a kutyát,még jó hogy megharapja
akkor legyen macskaadó,kacsaadó,disznóadó,akváriumadó,kecskeadó,tehénadó,meg minden állatadó,meg akkor legyen zöldség,gyümölcsadók
Hagyjuk:))
Ma jelentkeztem egy kerületbeli állatmenhely önkéntesének. :) Csupa izgalom lesz:)
Én már rég lezártam, lekéstétek, osztozzatok az ezüstön, bronzon.
Én direkt voltam lassú:) Mindkettőtök után...:)))
Hehe! Én voltam a gyorsabb! :o))
Ezen témában mindenki csendben marad, és a témát ÉN zárom le:DDD
Pár percre felnyitom. Tágas hely az Univerzum. A Föld nevű bolygón vannak bizonyos szabályok. Az minősít téged. Na, itt van lezárva a téma... :)))
Nagyon szépen köszönöm!:)
Biztos elhatalmasodó amnéziámnak tudható be, de mindig elfelejtem, hogy a nők kiizzadják a salakanyagot.^^
Na téma lezárva.
Pedig a filmen baromi jól nézett ki. :o))
Nem ajánlanám. Másnap úgy fogsz kinézni, mint a Terminátor, mikor leégett az elő szövet arról a bizonyos fémvázról... :DDD
Bocsánat:) És úgy jó? Kipróbáljam?:D
Fejen állva szoktam Hoxázni. Na és? :DDD
A bokámig szaladt fel a szemöldököm... :o)))
Igen, természetesen. De egy hölgynek akkor sem mondunk ilyet. És pont:))
Ezt vehetem pozitív elbírálásnak?:)^^
Bocsáss meg, legyél szíves!
Ilyet hogy lehet kérdezni egy hölgytől??
De a kérdésedre a válaszom, nem. Köszi.
Eddig azt hittem, vadállat vagyok az embergyűlöletem miatt. Tök jó, hogy nem leszek egyedül a párnázott falú cellában. :))) Az állatszerető emberek azért cipelnek egy nagy súlyt is. Az állatoktól kapott élmények ellentételezéseként nagyfokú toleranciára van szükségünk saját fajtársaink hülyeségeinek feldolgozása miatt... :DD
Biztos jó volt a buké, azért szimatolt.:)
Kábelt fektettél?:)
Szaladjak?:)
Egy budai plázában vásároltunk hétvégén, és azt hittem elájulok. A pláza közepén kiköpte a rágót a földre a gyerek, aztán a retyóban egyszercsak hallom, hogy a mellettem levő fülkében valaki nagyot szippant, majd még egyet, majd mégegyet, majd kijön onnan (direkt megvártam:DDDDDDDD), a szeme vörös, az orra vörös, el lehet képzelni mit művelt. Amíg ilyenek az emberek, mit várjunk attól az aprócska dologtól, hogy az állattal FELELŐSSÉGTELJESEN kell viselkedni???
ÁÁáááááááhh..:(((
És négyzetre emeljük, valamint megszorozzuk 10.000-rel:D
Ez még akkor is igaz, ha a négy számot összeszorozzuk... :DDD
Sokszor egy kutya értelmesebb mint 1-2-3-4stbb emberi lány :)
Nekem két boxosom van, egy cicám és xddd halak .:)
De nincs velük annyi baj mint a bunkó szomszédommal::(:(