Nem értem, miért szeretik az emberek a dugást, miért nem a lassú, érzéki, odaadó romantikus szerelmeskedést? (beszélgetés)
Nem,szerintem nem normális!
De az általad kiírt fórum sem az szerintem....
Jaj, ezt így hogy kutyák eddig nem írtad....
Maradjunk annyiban,hogy én eddig csak "emberrel" érintkeztem!
Ne haragudj,de nekem ez magas....
Csók nélkül,pálca paskolás,az meg mi: hogy kézzel nem lehet?
Úgy döntöttem lefekszem és nézem a Columbót annak is van mindig egy "csak egy kérdése" jobban járok :)
Én senkinek nem vagyok az alárendeltje"
Akkor te domina vagy? Najó, ez csak humor akart lenni
Az viszont tény, annak veszem, hogy te dogmatikus vagy a szexben. Nem is ez a gond, hanem aki változatosan kedveli , mondjuk a pózokat és a mozdulatok/sec. magas számát azokat elitélet
Miért nem fogadod el hogy az ember ebben a helyzetben a legváltozatosabb, mert a legjobbat akarja magának/néha a párjának is :)/
Én a sírig tartó szerelmet felvető lányra gondoltam, akinek VOLT egy 8 éves kapcsolata.
De lehet, hogy tényleg valamelyik idekeveredett fiúka, aki ki akarja csapni a hozzászólásokra.😀
Azt sem szereted, ha a mellkasodra kakkant a pasi és egy strandpapuccsal szédcsapkodja?
Ne mondd, hogy ezt még nem próbáltad ki, mert úgysem hiszem el.
Fórumnyit..
ma 12:00
(válaszként erre: 32. - Amaunet)
Nem, egyáltalán nem vagyok irigy rájuk, de honnan veszed, hogy ha valaki lassan csinálja, nem tud egy nőt kielégíteni.?
És ha egy nő ilyen? 😂
Ezt már nagyon túljátszod
Egyszerűen én azt nem értem ( persze lehet én vagyok ostoba),hogy most a "dugás" mint kifejezés alapján honnan jön ez neked,hogy az gyors,meg érzelem nélküli?
A szex szóra mint cselekmény több kifejezést is használhatunk,mint: szexelés-szeretkezés-lefekvés-kefélés-dugás-b@szás-és sorolhatnám!
Kinek mi jön a szájára,ezek fogalmak,nincs mögöttük valós érték!
De,nekem már volt olyan "szerelmeskedésben" részem,hogy imádkoztam legyen már vége :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Miért nem szeretik az emberek, ha dudálgatok?
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Szép szerelmes, romantikus vagy "hiányzol" idézetek? Ismertek ilyeneket?
- Azokat a szerelmes, romantikus filmeket kedvelem,...