A szerelem lángolása idővel lecsendesül és ha szerencsés a kapcsolat átalakul egymás iránti tiszteletté és szeretetté.Nincs olyan hosszú távú kapcsolat ahol nincsenek hullám völgyek és hullám hegyek.Jó estben sikerül kezelni a problémákat.Sok szerencsét mindenkinek a szerelemhez, mert bár rizikós de azért nagyon jó dolog.
Mivel törölted magad a privát leveledre itt válaszolok kedves Fi! Tud ezt én nem szeretem, megvárhattad volna a válaszom.
Szia! Nyugodj le kicsit! Nem kell senkivel foglalkoznod!
Bizony a szerelem magas lángon ég! Tele vagy oxitocinnal! Idővel csendesül, ha nem csendesülne akkor ártana az egészségednek ! 12 éve vagyok házas, szerelemből házasodtunk! Ez az évek alatt átformálódott szeretetté! Olyan mély szeretetre, ami bennünket függővé tett! Mi együtt vagyunk a nap 24 órájában! Csak a wc- n vagyunk külön , ha sokáig pepecselek a konyhába már jön, mit segíthet, mert nem akar nélkülem lenni a nappaliban. Ha esetleg ő megy nélkülem valamerre én megyek! Mi szimbiózisban élünk! Tehát mély érzések vannak és szoros kapcsolat köztünk, de már nem tudom azt mondani , hogy ez olyan, mint az első hónapokban. Érted?
Tehát nem a fellángolásról írtam! Az én férjem minden mocskos dolgomat ismeri! Minden oldalamat ismeri és kezeli! És így is szeret nagyon! 🤷🏻♀️
Más ebben a kapcsolatban megbolondulna! Mi egymásért bolondulunk. 😁
Egész nyugodtan legyen eleged az ilyen emberekből, aztán majdcsak beállsz idővel te is a sorba. A hozzászólókból hidd el a tapasztalat beszél és nem a hülyeség.
Nem kell foglalkozni azzal , hogy mit mondanak, nézd meg ki mondja! A szerelem lángolása csillapszik. Ez tény. Viszont ha valaki a lelki társát megtalálja, az a szerelem nagyon mély szeretetté alakul!