Beteg vagyok! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha egyedül vagy , ne szégyeld a mentőket kihivni
Hasonlóképpen voltam néhányszor hajnalban, csak én pánikbeteg vagyok
Orvos becsületesen megvizsgált, pedig elmondani sem tudtam mit érzek, EKG vérvétel sőt CT is volt két alkalommal. Megnyugtatott hogy semmi baj csak pánikroham
Ezzel nem azt gondolom hogy neked aZ LEnne, csak a mentőkre utaltam
Most ismét,
Elvoltam úgy-ahogy mostanában, de ma reggel nagyon rosszul voltam,
Felkeltem reggel, már éreztem, hogy valami nem stimm,,.
Elöntött a hőség, elhagyott az a kis erő is, beszélni is alig tudtam,
A fejem is nemtudom , hogy fájt-e vagy nem, de furcsa volt az is..
Lefeküdtem nehezen vissza,
Aludtam, vagy beszédültem kb 2 órára, felebredtem, nemnagyon volt jobb, aztán kb délre lett jobb.
Most úgy érzem jól esik pihenni, reméllek reggel visszatér a megszokás, az sem annyira jó, de elfogadtam, de néha nem..
Rendben leszel, csak légy most türelemmel. Orvostudomány és Isten csodákra képes közösen
Hogy Isten egyedül miért nem, nem tudom
Sok erőt és kitartást kívánok betegségeddel felül tudjál kerekedni.
Sajnos nem te vagy az egyetlen aki beteg. Nekem 11 éve volt életmentő műtétem, szerencsésnek mondhatom magam. Pedig egyre rosszabb.
Neked mi a betegséged?
Akarsz bővebben beszélni róla? Nagyon nehéz elfogadni egy komolyabb betegséget, én nagyon kétségbe estem, amikor kiderült.
Remélem, ha nem is gyógyítható, tünetmentes, vagy legalább élhető-boldog állapotban még lehetsz!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Tudunk segíteni?
Jobbulást!
Én második hete itthon vagyok (arc-fül-hörgőgyulladás), már látom a fényt az alagút végén.
Neked mi a problémád? Régóta tart?
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Pszichésen beteg vagyok.Van erre megoldás?(pénzügyi kérdés)
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Tanácstalan vagyok! A lányom már lassan 3 hete beteg és még mindig sípol a tüdeje, mit lehet még tenni?
- Pánikbeteg vagyok, de egyszerűen nem jövök ki belőle!
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?