Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Mi lett a mosógéppel Andika?
Eromlott vagy, csak szeretnél újabbat venni?
Itt sincs senki , helló!
?
tudna valaki nekem valaszolni?
amikor hozzaszolast vagy privat levelet irok,nagyon kicsik a betuk,probaltam nagyitani a betutipust,de csak
a topikokon lett nagyobb betu,ahol lehet olvasni,az irasnal nagyon aprok
hogy lehet ezen valtoztatni?
valaszotokat koszonom
Jó hosszú napod volt!
Igen stressz nem jó...
Én szeretek panírozni:) a kicsi előtt egy étteremben dolgoztam, na volt hogy 500 fős rendezvény volt. Órákig paníroztunk mindenfélét. Itt még a fasírtot panírozzák:) merő kanállal kell kiadagolni, gombócit csinálni, lapítani kicsit, aztán liszt tojás zsemlemorzsa.
Már úgy tudtam a húsokat csinálni, hogy egyik kezem lisztezett, madik tojásba mártotta:) volt, hogy valaki meg a morzsát csinálta..
Szerettem ott dolgozni, én voltam a ház lelke a főnök ezt mondta mindenkinek:)
Jól vagyunk, kicsi sokat beszél, tanul, rosszalkodik is.. Én újra tornázok, figyelek az evésre..
Néha nekem is túl sok egy napra minden..
Vigyázz magadra!
Gratulálok az unokáhiz, a kutyusokhoz!
Igen olvastam, drukkoltam, hogy még gyógyulj! Jobbulást neked!
Anyu is kórházba került februárban, sok probléma volt, tele volt vízzel, már a tüdejében is volt. Fuldoklott.. Kihivta az ügyeletet, meg se vizsgálták, ott hagyták, hogy van magánál sürgősebb eset. 6 órát várt rájuk.. Végül két 2 hétbe telt mire kórházba került, de úgy, hogy ő hívta ki a mentőket.. Volt, hogy 5 liter voz jött le róla.. Szívelégtelenség, vérszegénység, gyomorvérzése is volt, sebeket találtak.. Valahogy elvan most.
Én most kezdtem újra a fogyozást. Idáig súlyt tartottam októbertől.. Valahogy nem ment.. Aztán a stresszes időszakban ettem és plusz 3 kiló lett. Na most fújtam riadot..
Februárban kaptam egy nordic walking gépet, avval edzek ahogy van időm.. Mikor el volt törve az ujjam akkor nem. A 3 kg ennek is köszönhető..
Szia:)
Igen csend van errefelé..
Mi jól vagyunk, mostmár:)
Nehéz időszakon vagyunk túl. Munkahely gondok, autó,minden. De már megoldodott minden.
Április 4.én a játszón eltört a bal gyűrűs ujjam. Csúszott le a fiam egy nagyon magas csúszdán, lent vártam, hogy elkapom. Ahogy nyúltam oda a cipője eltalálta az ujjam. Nagy reccsenés, fájdalom volt. A vége felfelé állt. Én hajlítottam vissza. 4 hét sín volt, plusz egy hétig még hordtam,mert fájt még. Néha fáj még kicsit, de már majdnem jó:)
A kicsikém kedden lett 3 éves💖
Úgy eltelt az idő. Most csillapodott a dackorszak szerencsére...
Te hogy vagy? Kutyusok?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben