Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Beszédtémák fórum

Beszédtémák (beszélgetős fórum)

19. tien
júl. 15. 17:46

Az én férjem beszél helyettem is.

Egyébként mindenről tudunk beszélgetni.

18. Mizantróp (válaszként erre: 17. - Görögtánc)
júl. 15. 17:14
Ha ok nélkül hülyeséget beszélnek rólam vagy nekem, ha valaki nem ért magyarul, azt nem bírom.
17. Görögtánc (válaszként erre: 14. - Mizantróp)
júl. 15. 17:11
Te meg olyan kis agresszív kismalac🤗🤭😆🫶🏻
16. Mizantróp (válaszként erre: 15. - Sirga)
júl. 15. 16:35
Az enyém rengeteget beszél anélkül, hogy mondana valamit. Nekem volna ezer és egy témám, de azokról mintha a falnak beszélnék. Mondjuk, rengeteget olvasok, mindenről van véleményem, kérdésem.
15. Sirga (válaszként erre: 9. - Mizantróp)
júl. 15. 16:32
A pletyka, mások kibeszélése engem is taszít. Úgyhogy a mi témáink is kicsit szűkösek. Főleg, mert a Párom rendkívül szűkszavú. Még arról se beszél, amiről egyébként lehetne/lenne mit. :D (És a politikai nézetkülönbségünk miatt ez a téma nálunk sem játszik.)
14. Mizantróp (válaszként erre: 12. - 55Judit)
júl. 15. 16:25
Hihi. Nagyon buta vagy sajna.
júl. 15. 15:25

3 állandó témánk van,

---------------------

1. politika, de nem azonos párttal szimpatizálunk

2. 2 macskánk, problémái történései, dicsérete

3. mi legyen a kaja

( pletykárók, ismerősökről, ruhákról, filmekről , anyagi ügyekről nem lehet beszélni a fiammal, de utóbbiak , az érdektelenségét látva - már engem sem érdekelnek )

Egyébként nem vagyunk bőbeszédűek.

12. 55Judit (válaszként erre: 9. - Mizantróp)
júl. 15. 15:10
Nekem az jött le ebből az 1 mondatból, hogy te lehetsz unalmas.
júl. 15. 14:58
Bármiről. Politika, sport, gyerekek, unokák, ismerősök, időjárás, mit fogunk csinálni, tervek, autók, kivel mi történt, történelem, könyvek, filmek, a múltunk, jövőnk, rokonok, szomszédok, időjárás, kert, lakás, ház, nyaraló és még sorolhatnám. De nagyon jól elvagyunk külön is. Fontos az énidő.
10. globus (válaszként erre: 9. - Mizantróp)
júl. 15. 11:21
Értekezlet, kiállítás, szakmai találkozók, művészeti galéria, irodalmi est, nyári egyetem?
júl. 15. 11:15
Na, ez az. A mindennapi dolgok untatnak. Rettenetesen. Pletyka? Soha. Utáltam világéletemben. Ismik? Unalmasak.
júl. 15. 08:43
Bármiről tudunk lotyogni, rengeteg közös ismerős, sógornők, az ő dolgaik, információk, napi történések, munka, tervek stb. Kb. pletyizünk.
7. Görögtánc (válaszként erre: 6. - Mizantróp)
júl. 15. 08:39
Amúgy a mindennapi történésekről is jókat lehet beszélgetni.
6. Mizantróp (válaszként erre: 4. - Görögtánc)
júl. 15. 08:35
Valoszínű. Csak régebben volt sok közös időtöltésünk, szórakozásunk. Ezért nem tűnt fel vagy nem foglalkoztam a dologgal.
5. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Mizantróp)
júl. 15. 08:23
Ja nálunk is van ami inkább engem érdekel, más meg a férjem. Akkor csak meghallgatjuk egymást, max belekérdezünk.
4. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Mizantróp)
júl. 15. 08:23
Mindig így volt?
3. Mizantróp (válaszként erre: 2. - Görögtánc)
júl. 15. 08:18
De jó...engem kb. minden érdekel, a férjemnek meg van olyan két-három témája összesen. Ez most tudatosult bennem 22 év után.
júl. 15. 07:42
Bármi. Akár még egy fűszál dőlésirányát is ki tudjuk beszélni.
júl. 15. 06:26

Milyen közös beszédtémáitok vannak a párotokkal?

(Gyerek nem érdekel.)

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook