Beküldött receptek (beszélgetős fórum)
Egyszer -na jó, többször-olvastam érdekes receptet. Írtam kérdést a feltöltőnek vele kapcsolatban. Azt a választ kaptam, hogy ő nem tudja, sosem főzte, a recepteket naponta egy szakácskönyvből másolgatja.
Elmúlt hetekben sok furcsaság került ki. Van, amelyik vetekszik a szüttyölt ratylival. Értsd: éppen a fő elem mibenléte értelmezhetetlen.
Alessandro kedvenc kocsonyája:
Ez új, hogy csont nélkül megaltatni, és utána szeletelve ... tálalni is, mint a stefániát, vagy csak aki akarja, a sajátját úgy eszi????
Remélem, kapok rá választ mire én is nekiállok kocsonyát főzni. (Az idén már nem valószínű, de jó lenne mielőbb tudni.)
Most olvastam Alessandro tejszínes cs.mell zördborsóval receptjét. Szerintem egészen jó lehet, már ami az én ízlésemet illeti. Érdemes lesz kipróbálni. Köszi!
👍
Végy fél kiló lisztet
1 tojást
csipetnyi sót
5 deka vajat vagy margarint
Gyúrd össze, majd gyúródeszkán nyújtsd ki kerek formára
olajban süsd ki mind a két oldalát
Ha ügyes vagy, lángos lehet belőle
Hát eléggé félreérthetö volt, de így értem.
Mondjuk én is szeretem, ha van kép. Na, majd pótolom, bár én talán 3 receptet raktam csak fel.
Ez most komoly, hogy senki nem érti?
Nem azzal van a baj, hogy nincs kép egy recept mellett.
Az ember a hozzávalókból rájön, hogy nem egy légből kapott marhaság, hanem ebből tényleg étel lesz és nem moslék.
A gond azzal van amikor a recept hülyeség és kép sincs.
Hát bocs, de én is tettem fel pár receptet, amit már sokszor elkészítettem. De nem tudtam, hogy kép nélkül "orbitális baromság".
Mert a receptet épp nem akkor tettem fel, amikor az az étel készült, hanem mondjuk amikor szóba került egy fórumban.
Baj?
Ez pontosan így van.
Van ahol moslék az egész. Van ahol már az arányokon vihognom kell.
Szánalomhalmaz azért hogy elmondhassa hogy sokat letett az asztalra.
De, nincs ezzel semmi baj! Egyik fórummal sem!
Nyugi!
A "Receptek" c. fórum címéből nem derül ki, hogy a hoxa-receptjei közé felrakottakhoz indítottad, azt hittem, hogy bárhonnan jövő receptek megbeszélésére nyílt.
Azért is bátorkodtam tegnap a net-ről leszedett linket oda felrakni, és mutatni nektek.
További ajánlott fórumok:
- Mit főztél ma? Receptek candidásoknak.
- Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek
- Tefal actifry olajsütő kipróbált és saját receptek
- Egy állami munkahely megkeresett egy korábbi, beküldött önéletrajzom miatt. Senki se jelentkezik oda és azért tettek így?
- A beküldött cikk mennyi idő múlva jelenik itt meg a Hoxán?
- Mennyi idő alatt utalja vissza az MKB egészségpénztár a beküldött számlára a pénzt?