Bejgli készítés, segítenél? (tudásbázis)
Végül is szép lett, teljesen jól ki tudtam szedni.:) És az íze is nagyon finom:) Sok töltelék miatt már egyáltalán ne,m érzem, hogy kevesebb só van benne.:)
Óóóó, sütöttem én már olyant, hogy szeletelve, tejjel meglocsolva újra kellett hasznosítani. Ki ne dobd, ha esetleg nem tetszik, fincsi rakottat lehet belőle csinálni a kuglófsütőben :))
:) Egyiket már szpépen ki is tudtam venni..:) És nincs is annyira szétesve.:) A másikat ami teljesen egyben van, azt visszatettem még sülni, mert ahol összeértek úgy érzem még nyers...
Igen, tanultam ebből, de tetszik, hogy saját készítésű bejglim van:)
Látod, a hibákat azért követjük el, hogy tanuljunk belőle. Azért tuti jó lett ez a beigli.. :)
Szélét megkóstoltam ami úgyis lejött, de sótlan, viszont már tudom, hogy többet kell beletenni...
Most kitettem az ablakba hűtöm, utána csomagolom:)
kíváncsian várom, hogyan fogom kiszedni a tepsiből:)
Nem baj, jó az! :)
Nekem is ronda szokott lenni, de még mindig megették.
Ok. rendben. Megcsináltad! :) A következő majd jobb lesz, mert ebből tanultál.
Azért én gratulálok neked. :) :)
Köszi mindenkinek a segítséget
Nem vagyok boldog, de most hagyom hülni...
Kivettem. Sajna kevés helyet hagytam közöttük, és kicsit egymásba nőttek... Azaz tettem közéjük sütőpappírt, de ahogy lehúztam a tészta is jött vele.
Köszi.:) Ahogy benéztem most, láttam, hogy az egyik meg van repedve középen alul... De ha csak ennyi baja lesz akkor nem gond. Már kikapcsoltam a felső sütést, és alulról sütöm pár percet
Szerintem jó lesz! :) Úgy érzem. :)
teteje már barnás, oldala fehéres, így lehet még több kell neki
Ki tudtam volna iktatni a felsőt, de már szerintem mind1. Letakartam 10 percre, most megint levettem a fóliát, és sütöm még 5 percig.. és bízom abban, hogy nem lesz nyers, mert így végül is 35 percet sült..
A felső sütést nem tudod kiiktatni?
Azt majd reggelre tervez(zük)i. :)
Arra gondoltam, hogy talán fóliával letakarom picit
OOO barnul a teteje, pedig még van hátra 18 perc:(
szerintem a pasid jobban örülne egy kis habverésnek :)
Kb. fél 6-ra terveztem :))
Szépen sül, és még egyben van:)
Elhiszem neked ! :)
Régi szakácskönyvben olvastam és így szoktam, de attól természetesen lehet, hogy jó másképp is :)
Szerintem a felét ma este, a másik felét holnap reggel. De korán keljél, mert reggel keményebb lesz a hab. :)
Szerintem kora reggel örülnének jobban.:)
alul felül sütésre tettem, és kb 180 fokra, remélem jó lesz így:)
Violám drága! Én nem teszem a hűtőbe, igaz élesztőt minimális mennyiséget teszek csak bele. Én hajtogatás és kenegetés után kb 15 perccel, beteszem a sütőbe, és nézegetem, milyen szép szine lesz hamarosan. :) :)
Tegnap előtt készült el. Nagyon jó lett! :)
Én is azon töröm a fejem, hogy ma verjek-e még habot a szomszédok gyönyörűségére, vagy inkább a holnap kora reggelnek örülnének jobban...
szívószál most csak úgy jött magától:)
További ajánlott fórumok: