Begyújtottunk. Rendesen hideg van. Tökmindegy hogy az ember... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez úgy mesterséges, ahogy írod. Véleményem szerint azért, mert nem tudnak másból osztoszkodni, így az általunk kifizetettből pótolják a hiányt. Nem ennyire drága semmi, de ha mi most nem fizetünk többet, akkor felesleges lenne fent ülniük, nem tudnának semmit zsebre tenni.
Szomorú, hogy ilyenek ülnek fent. Csak magukkal foglalkoznak és egy kicsit sem érdekli őket, hogy mi van alattuk.
És még mindig van aki nem látja a fától az erdőt, még mindig bejuttatják őket, vagy csak csalnak a számolásnál és így sikerül újabb heréket felültetni...
Mi csak azért nem gyújtunk be, mert távhő van és az okt közepétől szolgáltat.
Vettem elektromos melegítőt, de rossz volt, vissza kellett vinnem, szerencsére visszakaptam az árát. Szerintem ma este veszek másik fajtát. Úgyis azt mondják, a távhő gyengébb lesz télen, nem lesznek felfútve a lakások rendesen, szükség lesz rá.
Én is begyújtottam szombaton, tegnap és ma is a cserépkályhába. Most 21 fok van nappaliban.
Azt hittem,okt. közepén bekapcsoljuk a cirkót, aztán novembertől borúsabb idő esetén begyújtok a kályhába is.
Hirtelen jött a hideg, kint 9 fok van. :(
Nálunk még stabil 21 fok van a lakásban, fűtés nélkül.
A konvektort még nem akarjuk bekapcsolni,a két cserépkályhát csak nézegetem ,jó lenne ha befűtené magát.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy hirtelen jött a lehűlés. Semmi átmenet.
Ma majd megfagytam a 22 fokos irodámban, borzasztó volt 🥶 pedig ennél azért jobban bírom a hideget, de így hogy 2 hete még nyári ruhában lófráltunk eléggé cidriztem
A tanárok kapcsán m ég mindig azt gondolom, hogy legalább járkálhatnak, több réteg ruhában.;)
Nekünk annyiból rosszabb most, mert nincs meleg ruhánk, azaz van, de fogalmam sincs, hogy hol, még a költözés óta alig találtam meg néhányat.
Nem gondoltam, hogy szeptember végére nem leszünk kész a felújítással...
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Normális az, hogy nem eszek rendesen, akkor naponta majdnem 1 kg-ot is vesztek a súlyomból?
- Nálatok hány fok van bent a házban/lakásban?Ahol gyerek van, van aki begyújtott?
- A kínzó gyomorégésnek (végig a nyelőcső is), mi lehet az oka? Már bármit eszem, tökmindegy...