Bedugult a fülem, a gyógyszer eddig nem használt, van-e rá jó gyógymódotok? (tudásbázis)
nekem is 2napja bevan dugulva de nagyon beteg vagyok kohogok , szerintetek lehet attol vagy nem ? :-S
És persze az aktivátor:-)))
A Forever Living Products-tol az Aloe Firts.
Befújsz a füledbe, orrodba,torkodra, ahol fáj, kivéve a szemed, és egy-két napon belül elmúlik. Kipróbáltuk!!
A lányomnak rendszeresen bedugul. Már fel vagyok szerelkezve egy injekciós fecskendezővel.( A tűt nehogy betegyétek.) Langyosnál egy kicsit melegebb sós vízet felszippantok. Ezt egy erőteljes mozdulattal befecskendezem a fülnyílásba. Egy törölközőt tegyetek a nyakatokhoz a fülnél. Ezt napjában többször megismételjük, mindaddig, amíg ki nem dugul. Ne ijedjetek meg, ha ronda színű víz csorog ki, ez a jó. A fecskendőt nem szabad a fűlnyílásba bedugni. Csak az elejére, és onnan spriccelni.
havasi kövirózsa cseppek B5 ÉS Cvitamamint flavonoidokat tartalmaz kezdödő fülfájásra is nagyon jó!Patikában kapható.
A gyógyszertárban lehet kapni fülzsir oldó sprét próbáld ki.Ha nem válik be,akkor menj el a fülészetre 10 perc alatt megszabadulsz tőlle.
Szia! Ha nem gyulladás okozza a füldugulást, próbáld meg a fülgyertyát. Könnyü használni, gyógyszertárban, gyógynövényesnél, nagyobb bevásárlóközpontokban kaphatsz. Érdemes használat után felvágni, el sem hiszed, mi tud lerakódni a fülben. Jobbulást kívánok!
Nekem kimosták a fülem,de nem lett jobb.azt mondták idegi hallás vesztésem van.de azt nem mondták hogy mitől.szerintetek mitől lehet.30 éves vagyok.
Hűtőben eláll, gyerekorvosok is szokták használni, és fül orr gégészek, szemészek is...ha doki kell hozzá, vagy weblink csak írj
Szia, Activator nevű gyógynövény csepp, azonnali gyulladás és "dugulás" csökkentő.
Lehet szembe fülbe, és orrba is csepegtetni, savmentes, olajmentes!!
Nekm kb. 3 évente jön elő!! A drága doktornéninél idén harmadszor voltam. Nagyon aranyos kedves. Csak ne lenne olyan kellemetlen a fül mosás!!!!
Nem mosogatószer hanem parafinolaj! Ez komoly! Előző nap kell az olajat belecseppenteni és utána jöhet a fecskendő!:))
ja, és kell a vízbe egy kis mosogatószer, hogy feloldja a zsírdugót :-)
Meg tudja csinálni a kazánkovács is, ha van egy farkasfecskendője, egy gumicsöve és langyos vize :-)
Nálunk a háziorvos is megcsinálja.
ne kínlódj a házipatikákkal, mert még rosszabb is lehet, menj el a fülészetre, kimossák és jobb lesz, mint újkorában :)
Kövirózsa levelét kinyomod, egyből a füledbe, csodákat művel.
hol lehet ilyen gyertyát venni ?
Esetleg próbáld ki a fülgyertyát.
VÖRÖSHAGYMÁT CITROMRESZELŐN RESZELJ LE, EGY GÉZDARABON NYOMD KI A LEVÉT, ÉS NAPONTA 3X5 CSEPPET CSEPPENCS A FÜLEDBE. NEM LESZEL JÓ ILLATÚ, DE HASZNÁL!
A fülészeten nekem csak áttörölte e a hallójáratot valamilyen szerrel. Nem neveztem volna konkrétan fülmosásnak.. Azt én valahogy máshogy képzelem el. De az elszámolási nyilatkozat annak hívta :O
Talán úgy több pénz jön le nekik...
Menj a fülészetre, kimossák. Nem fáj!
Van és használtam is az elmúlt napokban.Talán valamit javult a fülem.A kövirózsát kipróbáltam.
Én egy jó nagyot, mélyről jövőt tüsszentek. Nem megy? Nézz a napba!
Szia! A kövirózsa nedve nagyon jó gyulladáscsökkentő...
Köszi mindenkinek a kövirózsát megpróbálom, hétfőn visszamegyek az orvoshoz.
További ajánlott fórumok: