Bébé Confort Iseos Neo gyerekülés vagy Concord Ultimax? (tudásbázis kérdés)
most concord lett, azért, mert ebbe még kétirányba ültethető, és a tesztje is ugye jó lett... de szerintem egy év múlva veszek neki egy isofixeset, abban jobban hiszek...
egy vagyon ha az embernek gyereke van, ha vizslát tartanék olcsóbb lenne:)
Amúgy én kettő között vaciláltam.
Az egyik a BeSafe isofixes változata volt, a másik pedig a MaxiCosi priorifix.
Helló!
www.adac.de oldalon nézzél körül! Mikor én vettem a 9-18 kg-os ülést, én elég jól körüljártam a témát.
Az oldalon fent vannak a tesztgyőztes ülések is. Én Römert akartam (ezt kaptunk is egyet, lent van a pincében, de nem használjuk), de lebeszéltek róla, többek között az isofix hiánya miatt...
Végül 2007 tesztgyőztesét vettük meg, amit aranyárban mértek, de hát a gyerek biztonsága minden pénzt megér!
Szia
Tudnál képet küldeni a maxi cosiról?
Mennyiért adnád? Hol van?
erria@freemail.hu
Nekünk Concord Ultimax volt. Egészen a kisfiam 8 hónapos korától 4 éves koráig.
Fontos volt a biztonság, azért választottuk többek között ezt, de nem bántuk meg, sőt, a következő ülésnek szintén Concordot vettünk.
Amíg nem tud ülni a baba, háttal is be lehet kötni, fektetve. Amikor meg már ül, menet közben is lehet dönteni, ha elalszik útközben.
A másik ülésről persze egyáltalán nincs tapasztalatom, meg az nálunk szóba se került anno, Römer és Concord között vaciláltunk.
Első ülésünk Concord volt.(jó drága és használhatatlan, de szép piros volt:DDDD).
Azóta vettünk egy Pierre Cardint és a férjem autójába egy névtelent. Mindkettő szuper, dönthető, állítható stb.
nekünk Concord ultimax van, a gyerek imádja, látszatra iszonyat kényelmesen ül benne.
én ez mellett voksolok, de mi csak most, 1 hete váltottunk erre. (8 hónaposan)
Ha 2 közül kell választani, Concord. A Bébé Confortnak ez a fajtája nem igazán biztonságos amiatt, hogy állítható a fejtámla szélessége. Minél több a mobil alkatrész benne, annál gyengébb a védelem. Pl egy oldalirányú ütközésnél gyakorlatilag semmit nem tart.
Ha már ilyen árban gondolkodtok, esetleg nézd meg ezt: [link]
mi majdnem ilyet vettünk, aztán Römer King Plus lett belőle. Annak idején /2 hónapja/ elég jól körüljártam a témát :-) /
További ajánlott fórumok:
- Maxi cosi priori fix, vagy besafe izi comfort isofixes gyerekülést vegyek, 9-18 kg ig kategóriában?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Concord gyerekülés szétszerelésében valaki tudna segíteni?
- Concord Trimax gyerekülés tapasztalatok?
- Kinek mi a véleménye a Concord Trimax, ill. Touragoo gyerekülésekről?
- Concord x-line gyerekülésről van tapasztalat valakinek?