Barnából szőkét lehet? (beszélgetés)
Elhiszem. :)
Az én fodrászom egy pasi, ő úgy döntött egyszer csak, hogy női hajakat akar megcsinálni. Iwiw-en találtam rá az ingyen elvihetők között... :DDDD
És jó, én szeretem, csak kicsit önfejű... Viszont még ő is betudta szép szőkére festeni. :)
Hát nem csodálom.
Szerintem az, hogy kezdő, az nem mentség, mert ez nem egy apró hiba.
Az unokanővéremnek amúgy a göndörítést szúrták el (nem tudom a nevét), már nem tudom pontosan, hogy hogyan is, de nem lett túl jó az eredmény... De azért nem égett neki tövig.
Ő hisztizett is a fodrásznál, aki ezerszer kért bocsánatott, és könyörgött, hogy egyezzenek meg valamiben, ne csináljon belőle ügyet.
Szóval, nem tudom, hogy mi lehetett volna, ha ügyet csinál belőle, de aztán a csaj mindig ingyen csinálta a haját... :D Ami szerintem nem véletlen. :)
Basszus... Ez nagyon gáz!
Ugye tudod, hogy ez valami csaló volt?
Nem mentél hozzá vissza, megmutatni, hogy mit művelt? Én minimum kártérítést követeltem volna a helyedben, amit meg is kaptál volna...
Jézusom! És ezt te hoztad össze, vagy egy fodrász csinálta ezt veled?
Szóval, először nem volt vele gond? Aztán megmostad, és hopp, volt haj, nincs haj?
Nagyon durva lehetett.
3 centisre? Jézusom. Az hogy történt? :( Borzasztó lehetett!!!
Anyukámnak egyszer a szomszéd csaj akarta szőkére festeni a haját. Rosaszín lett! :DDDDD
Hááát, tökre megértelek!
A horror összeg mit jelent pontosan? Szerintem megéri, ha tényleg jó, és nem tesz tönkre.
Van olyan is? Arról nem hallottam. :) Állítólag még a henna festék a jó, de azzal csak barnára lehet, vagy mi!
Nem csodálom, hogy nem akarsz ősz lenni, ilyen fiatalon. :)
Ez változó. Ahogy akarod. :)
Én olyan 3-5 hetente mentem, mert nem nagyon bírom, ha lenövésem van! Ez változó volt, hogy pontosan mennyi.
Persze, amikor festettünk, akkor mindig igazítva lett, tehát, kb. olyan havonta.
Attól is seprűsödhet? Nem értek annyira hozzá. De azt hallottam, jó, ha folyton vágva van, mert akkor nem töredezik el. Nekem már hiába vágta, töredezett.
És a barnánál ennek vége is lett.
Háááát, szerintem igen.
1 év után észrevettem, hogy seprűsödik tőle a vége. Úgyhogy átfestettük sötét barnára. Pár festés után érezhető volt a különbség.
Már azt is lenövesztettem, mert rájöttem, ráérek akkor festeni, ha ősz lesz, addig meg minek mérgezzem magamat ilyen vegyszeres szarokkal? :)
Nekem is ilyen színű a hajam. Egy időben egy részét sötétebb szőkére festettem a fodrászommal. Nem szívatta, sima festéket vett, nem tudom milyen márkát.
A pasi soha nem tanulta sehol, csak egy napon úgy döntött, ő hajakat vág/fest. Nekem mindig tökéletesen festett minden színt, és el is találta. :)
Ha ő megoldotta, akkor egy tanult fodrásznak is meg kell oldania.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy és mivel festitek/szőkítitek otthon a hajatokat? Lehet aranyszőkéből hamvas szőkét csinálni?
- Fekete ruhából hogy lehet a szöszöket kiszedni?
- Hajradírral szerintetek lehet sötétbarnából csokibarnát varázsolni? Persze úgy gondoltam, hogy leradírozom aztán befestem.
- Barna hajból szőkét lehet?
- Gesztenyebarna hajszínből hogyan lehet szőkét festeni?
- Hogyan lehetnék csokibarnából szőke?