Barátság; Férfi és Nő között (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Barátság; Férfi és Nő között
Szívmelengető történet volt, köszönjük hogy megosztottad.
Ja igen, ez irónia volt :DD
Nekem a gimiben volt egy barátom aki lány volt. Évekig igaz barátok voltunk és egyszer ketten voltunk a tanteremben és én megkérdezetem hogy lenne e kedve eljönni hozzánk egy gyors sexre... Nem készültem rá, egy percel korábban még nekem se jutott eszembe. Ő gondolkodás nélkül meglepődés nélkül mondott igent. A gimitől két percre laktunk a szüleim dolgoztak....
Én úgy gondolom az ember a barátait nem dugja meg. Vagy ha igen az nem barátság hanem párkapcsolat vagy alkalmi sex kapcsolat.
Barátság férfi és nő között nem létezik.
Lapozzunk.
Van barátság férfi és nő között.
Úgy is szokták hívni, hogy szex...
Barátkoznék nőkkel. 39 éves, kedves apuka vagyok.
Tomi
Mi évekig barátok voltunk, aztán egyszercsak megváltozott vmi.szeretők lettünk. Ő nős én kapcsolatban. Elképesztő szerelem, csodás élmények. Korábban kellett volna találkoznunk, akkor már egymással élnénk.
Semmi rossz nem történt köztünk. Egy sérülés miatt nem tudtam már járni a közös társaságba, tanulni is máshova mentem. Sokminden történt, elmaradoztak a találkozások.
Én már férjnél vagyok, de őt bármikor, bármi miatt felhívhatom. Nagyon szeretem a férjemet, most tervezzük a második babát, de aszeretetem iránta nem csökkent. Illetve barátsággá szelídült.
Tehát szerintem, csak utána lehet. A szeretőm volt, most a legjobb barátom és fordítva.
Pedig ismerek olyat,aki a barátjával nyíltabb,közvetlenebb,mint a saját férjével:))
Amúgy miért nincs?
Nyilván ez a túlnyomó többség. Egyébként az ismerősi körömben van ilyen: gimis barátságból szerelem lett, aztán ki-ki ment a maga útján, és külön családjuk van. De ettől még megmaradt a barátságuk.
Amúgy pedig nem minden kapcsolat ér úgy véget, hogy sértetten és veszekedés után lépünk ki belőle. Olyan is előfordulhat, hogy egyszerűen megfakul, elmúlik a szerelem és mindkettőnek jobb úgy, ha nem együtt folytatják tovább. :)
De való igaz, úgy történik legtöbbször, ahogy leírtad.
Ez szerintem akkor fura, ha nem barátságból lett a szerelem. De én még ilyen esetben is el tudnám képzelni.
De, ha előtte mondjuk sokáig ismerték egymást és barátok voltak, aztán szerelmesek, és végül véget ért a szerelem, az szerinted a barátság végét is kell, hogy jelentse? :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- "Létezik-e férfi és nő között barátság, és ha nem, miért nem?"
- Lehetséges más generációba tartozó férfi és nő között barátság?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?