Bánatmulasztó fórum:) (beszélgetés)
Nem magamtól leszek okos:
Legyünk mindig és mindenhol tökéletesen jelen, de ne csak fizikailag. Az élet ébren vagy
álmodozva átélt pillanatok sorozata. Vagy teljes mértékben megéljük vagy élőhalottként
botorkálunk át rajta.
Arra a kérdésre, hogy létezik-e élet a halál után, az a legjobb válasz, ha
visszakérdezünk: milyen az ÉLET a halál előtt? Ráadásul az állatok tudják, hogy az életet élni kell. Ebben /is/ különböznek tőlünk, emberektől:-)
"Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esöben."
detto nekem is az a véleményem mint a ladynek,
.....csajok fel a fejjel, kisugárzás kisugárzás és kisugárzás :o)
"különben is minden férfit meglehet kapni"
Kedves Marcsi!
Felesleges apácaéletbe fojtani magad :) Én sem találtam a párom, jelenleg se mondhatnám, hogy bárki akadna, aki a lelkemet simogatná a szeretetével, figyelmével. De hát ez múló állapot :). Egy férfit egyébként a kisugárzással jobban meg lehet bolondítani, mint a cm és kg arányának ismeretével. Azt meg el kell fogadni, hogy mindig lesznek olyan hímek, akik a karcsú, esetleg sovány nőkért rajonganak, és olyanok is, akik a párnás husiért vesznek meg. Tehát senki nem marad egyedül.
Szeresd meg magad, ezt kell éreznie a másiknak is ahhoz, hogy közeledjen feléd és az ismerkedést ne mételyezze meg a kisebbségi komplexusokból fakadó bizonytalanság és pesszimizmus.
Szia!
Elhiszem,hogy rossz érzés ez,meg tök sz@r és unalmas várni!!
De Te ne hívd,ha azt mondta hívni fog "várd" a telefont.
Ha mégse hívna,talán nem is vesztettél sokat!
Gondold el ,ha mást ígér,és azt sem tartja be...
További ajánlott fórumok:
- "Csak beköszönök" fórum
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;)
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Való Világ 6 (VV6) fórum