Balatonfüredi Flamingó Hotelben járt már valaki? Infókat szeretnék. (tudásbázis)
Sziasztok!
Mi Június végén mennénk Flamingóba. Standard, balkon nélküli szobát foglaltunk volt már valaki ilyen szobába?Saját Balatoni strandja is van a szálodának vagy csak a kikötő?
Helló Czili!
Kibírtam volna én is egy darabig. :)
Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani a Flamingo Hotelt! Semmiben nem találtunk kivetni valót. Állandóan nézegetem a képeket.
Szia Tesida!
Nagyon örülök, hogy nektek is tetszett :) :)
A fiamtól mást se hallunk, hogy B.füredre szeretne költözni, mert ott olyan jó volt.
További szép napot!
szia czili!
Nagyon szép volt a Flamingo!!! :)
Jól éreztük magunkat, csodás hétvége volt!
Köszi a tippeket!
okés, köszi! :)
Feltétlenül beszámolok :)
Érezzétek jól magatokat :):):):)
Majd azért számolj be, nektek hogy tetszett.
Reggelinél is van gyümölcs még ananász szeletek is. Gyümölcs saláta, paprika, paradicsom, uborka.
Vacsinál vagy 6 féle saláta, szintén gyümölcs sok féle. Ha van valami kérdésed még szivesen válaszolok
Megérkeztünk, kipihenve, feltöltődve. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. :):):):)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon jó! Nem csak országos viszonylatban.
Kiváló a kaja, a legtöbb szoba a Balcsira néz,udvarias kiszolgálás. Utolsó nap fizettünk és mondta a portás fiú,hogy nyugodtan maradhatunk egész nap a wellnessben. Ilyen hely is ritka.
Tök véletlenül keveredtünk oda, úgy is mondhatnám "kényszerből",mert a balatoni nyaralónkban áramszünet volt,amiről mi nem tudtunk itt Pesten és már nem akartunk hazajönni. Jó kis kényszer :).
Mindenkinek ajánlom jó szívvel.
Köszi mégegyszer a válaszaid. Talán már más kérdésem nincs. Ha minden igaz, akkor mi is a hotel vendégei leszünk, mert nekünk is nagyon tetszik.
További szép napot kívánok neked! :):):)
Köszi a gyors választ:)
Mi még nem voltunk ilyen helyen, azért van ennyi kérdésem.
Ha mész fürdeni, simán csak fürdőruciban, köntösben lesétálsz. Egyébként több helyszínen vannak a medencék, a honlapból én azrt szűrtem le.
Szia!
Milyen a reggeli, vacsora és hánytól hányig tart? Te milyen szobában voltál? Mi árban a standard kétágyast néztük. Hány óráig lehet használni a wellness részleget?
Bocsesz, hogy ennyit kérdezek :):):)
Szia!
Én nemrég voltam. Csak pozitívumokat tudnék mondani.
További ajánlott fórumok:
- Melyik balatonfüredi éttermet ajánlanátok, ami nem túl dárga?
- Milyen Balatonfüreden lakni?
- Melyik helyre érdemes nyaralni menni? Siófokra vagy Balatonfüredre?
- Van babaúszás Balatonfűzfőn?
- Ha Pestről szeretnék lemenni Balatonfüredre, mennyibe kerülne a vonatjegy?
- Tud valaki Balatonfüreden vagy környékén jó műkörmöst ajánlani?