Baconos-húsos koszorú recept
A Baconos-húsos koszorú hozzávalói:1 csomag kb. 20-25 dkg bacon szalonna
60-70dkg filézett csirke v. pulyka
1 tojás
25 dkg sajt
só,bors
15 dkg gépsonka
1 kis pohár tejföl
A Baconos-húsos koszorú elkészítési módja:
Egy kuglóf formát kibélelünk bacon szalonnával úgy,hogy kilógjon a peremén túlra.Ezután a húst beleforgatom a felvert tojásba,majd reszelt sajtba és ezt ráfektetem a bacon szeletekre. Megsózom,borsozom. Erre 1-1 szelet gépsonkát teszek. Ezeket ismételve teletöltöm a formát,végül 1 pohár tejföllel meglocsolom és betakarjuk a lelógó bacon szeletekkel. Alufóliával letakarjuk és sütőbe sütjük. Amikor megsült és kihült hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a formából kiborítjuk ( vagy kiborulunk ha nem jön ki)de sikerülni fog! És úgy szeljük mint a kuglófot.
Nem vagyok egy szuper szakácsnő,de ez még nekem is sikerült.Próbáld ki!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: korcsolya, 2008. júl. 19. 13:40
A baconos-húsos koszorú elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.