Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Babavárás hittel fórum

Babavárás hittel (beszélgetés)

16. peterelemer (válaszként erre: 15. - 57aa4ea1e8)
2011. jún. 5. 18:01

Teljesen egyetértek veled!

Sajnos sokféle hitt közöség élégé állprüd! a vezetüjük ugyan titokban minden olyan lehetőséggel is él, amit mástól tilt! Ilyenekről filmet is készítettek! De akit behálloztak nem igazán tudja elfogadni a valóságot, a kötödés miat!

15. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 14. - Peterelemer)
2011. jún. 5. 17:51
Az ember tudását nem az Isten adta? Mert ha igen, akkor abból a tudásból származó mindent el kéne fogadni, nem? Mert lehet, hogy Isten pont úgy tud segíteni, az orvosok által.
14. peterelemer (válaszként erre: 4. - 3f54929e3a)
2011. jún. 5. 17:48
Nem fogadhatják el a beavatkozást! A hitük, ha szükséges, a gyermekkel kapcsolatos beavatkozást is tiltja! Én is hívő vagyok, de nem zelota! Egyébbként nem minden emberi " fejlesztéseket" utasítanak el, csak egy két dologban tesznek úgy, mintha csak is Isten tudná megoldani!
13. 3f54929e3a (válaszként erre: 11. - Bea0917)
2011. jún. 5. 14:38
Azert sok sikert kivanok :)
2011. jún. 5. 13:59
A természetes családtervezésről mi a véleményetek?
2011. jún. 5. 13:39

Ha mégsem sikerül, amivel elég nehezen birkóznék meg lelkileg, de elfogadnám, akkor szerintem egy idő után megpróbálnánk örökbe fogadni..

De nem így kell hozzáállni szerintem!! :) Mi még azért fiatalok vagyunk, csak a betegségem "sürget", és én egyébként sem vagyok az a karrierista tipus, mindig is a család volt a legfontosabb, ezért szeretnénk ilyen hamar babát!

Olyan jó hasonló gondolkodású és hasonló értékeke követő embereket látni, főleg manapság.. :)

2011. jún. 5. 13:35
Gyógyszert szednék, igen, az szerintem nem ellenes a hittel! Ha még nincs itt az ideje, hiába szedek gyógyszert, úgysem jön a baba.. De ha én mindent megteszek (földi értelemben), akkor egy idő után reménykedem, hogy Isten is hozzáteszi a maga százalékát.. :) De mi még "csak" fél éve próbálkozunk, így nem voltunk kivizsgáláson, és gyógyszert sem szedek. Ha itt az ideje és szükség van rá, fogok.
9. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 7. - Bea0917)
2011. jún. 5. 13:32
És ha mégsem sikerül??
8. 3f54929e3a (válaszként erre: 7. - Bea0917)
2011. jún. 5. 13:30
Igy van pozitiv gondolat :) Csak kivancsi voltam, de a te szived vagya, hogy miben hiszel. De en nem csak a lombikra gondoltam. De ha csak egy kis gyogyszert kell szedni ahhoz, hogy baba legyen akkor szedned?
2011. jún. 5. 13:29
Nem, én nem fogadnám el a "beavatkozást", ha mondjuk az inszeminációt, lombikot érted alatta... De ez konkrétan csak az én véleményem, nem tudom más mit mond.. Én úgy gondolom, hogy ha 10 évig kell próbálkoznunk, akkor annyit fogunk, de természetes úton sikerüljön, és fog is!! :) Ettől még elfogadom azt is, ha más nem így gondolkozik!!
6. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3. - Nöcike23)
2011. jún. 5. 13:26
Néha azért az orvos sem árt.....
5. bea0917 (válaszként erre: 2. - 504d3546bf)
2011. jún. 5. 13:25

Én is abban bízom, hogy mi is meg fogjuk majd kapni ezt a kegyelmet! :)Így azért könnyebb átvészelni ezt, mint hit nélkül... Csak közben nehéz kivárni az időt, és közben nem túlságosan akarni.. :)

Nektek mennyi idő után jött a baba?

2011. jún. 5. 13:23
Most ne haragudjatok de hogyha beavatkozas kell ahhoz, hogy baba legyen akkor elfogadnatok.
3. nöcike23 (válaszként erre: 1. - Bea0917)
2011. jún. 5. 13:21
Szia!Mi is vallásosak vagyunk a párommal gyülekezetbe járunk,sajnos még nekünk sem sikerült eddig a baba de hiszük hogy sikerülni fog, és az ÚR csak is ö tud segíteni!!
2. 504d3546bf (válaszként erre: 1. - Bea0917)
2011. jún. 5. 13:14
Ima segitet.A nogyogyaszom meg sem tudot szolalni mikor terhesen latot.:)
2011. jún. 5. 13:10

Sziasztok!

Mi a férjemmel egy ideje próbálkozunk a babával, de sajnos eddig még sikertelenül... Ebben közrejátszik az is, hogy endometriózisom van, meg egy kicsit eddig talán rá is görcsöltem a témára.. Vallásosak vagyunk mindketten, és hisszük, hogy ha itt lesz az ideje, be fog költözni a mi kis pocaklakónk is! De én elég nehezen viselem ezt az időszakot, mivel már szinte az összes barátunknál van baba.. Minden hónapban elhatározom, hogy nem borulok ki, és többet imádkozom, kevesebbet tervezek, de valahogy nehezen megy. Gondoltam itt segíthetnénk egymást, hogy hogyan tudjuk ezt a nehézséget hittel leküzdeni, kinek mi segített, hogy könnyebb legyen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook