Babák, akik várattak magukra minden látható ok nélkül (beszélgetős fórum)
Azért mondják az egy évet, mert annyira soktényezős dolog a fogantatás, hogy valójában hatalmas mázli kell ahhoz, hogy minden klappoljon.
Ha türelmetlen vagy már, javaslom, először a férjed vizsgálatával kezdjetek. AZ ugyanis a legegyzserűbb, leggyorsabb, azonnali eredménnyel, s így az egyik fél már ki is van vizsgálva.
Amúgy meg ez a "minden látható ok nélkül" : nagyon komplex, bonyolult folyamat a fogantatás , ezer meg egy dolognak kell egyszerre passzolnia. Van, aki sokáig vár, de ismerek olyat, akinek mindhárom baba elsőre összejött.
Adj a férjednek minden maásnapra pihenőnapot :) Hajrá :)
Szia!
Eletszeru. Az elso a 9. honapban fogant. A masodiknak surgos volt a dolga, o a 2. honapban. Mi is meglepodtunk :)
Allitolag a szervezet masodik alkalomra mar "emlekszik" a terhessegre, terhes allapotra, igy konnyebben osszejon. Bar sok az ellenpelda, ugyhogy valoszinuleg ez csak mitosz.
Nyugi, 8 honap meg nem ido.
Szia! Átérzem a helyzeted.
Mi az 1. babára 11 hónapot vártunk.
A 2. gyorsan jött a 2. hónapban. Meg is lepődtünk.
3. terhességemre 1 évet vártunk. De sajna nem maradt velünk.
Terveztük és azt hittük könnyen jön majd, de vmiért nem akart gyorsan jönni. A doki azt mondta a ciklusdiagram alapján hogy nincs minden hónapban peteérésem, sőt volt hónap amikor cisztám volt. Az első terhességem előtt is ilyen problémáim voltak. Olyankor erős görcseim voltak sajnos.
Szia!
Nekem ilyen tapasztalatom nincs, csak olyan, hogy "jött magától"
De őszintén sok sikert kívánok, kivételesen irónia és smiley nélkül!
Bolimekurac
Hidd el, a 6-7-8 hónap nem is sok idő, csak annak tűnik. Vannak akiknek évekig nem sikerül, hiába nincs probléma. :\ Mennyi esetet hallani, hogy kivizsgálások hadát kezdik el, aztán végül spontán teherbe esik idő közben. :)
Nekem az első fiam az 5. hónapban sikerült, a második az 1. hónapban, a harmadik a 2. hónapban.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tudom mit érzel, mert az elsővel az 5. hónapban már teljes kétségbeesés volt úrrá rajtam és le is mondtam az egészről, de utólag nem volt sok idő, legalábbis mások történeteihez képest.
Ti mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki több mint 6-7-8 hónap után maradt egyszer csak állapotos, pedig folyamatosan próbálkoztak? Olyan tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy nem volt semmi baja egyik szülőnek sem, de mégsem jött a baba, csak több mint fél év, egy év múlva, de akkor magától.
További ajánlott fórumok:
- A nők miért csak magukra gondolnak folyton?
- Van köztetek olyan aki hirtelen elkezdte látni hallani, stb (egyszóval megtapasztalni) azt a világot, ami nem mindenkinek látható?
- Nem minden "fogyatékosság" látható!
- Két hete kezdtem el a fogyit minden nap torna vagy futás fél óra plusz kevesebb kaja vacsi csak gyümölcs. mikor várható látható eredmény?
- Facen hogy kell beállitani hogy az adatlapomon látható legyen minden?
- Facebookon ha bejelolom magam a kepeimen, hogy az adatlapomra keruljenek, hogy tudom megakadalyozni, hogy minden jeloles lathato legyen?