Facebookon ha bejelolom magam a kepeimen, hogy az adatlapomra keruljenek, hogy tudom megakadalyozni, hogy minden jeloles lathato legyen? (tudásbázis kérdés)
2013. jún. 12. 20:40
Próbáld úgy, hogy az albumot, amiben van ideiglenesen átállítod, hogy csak ta láthasd. Jelölés után aztán állítsd vissza nyilvánosra, vagy a barátaidnak, ahogy szokatad. Nem garantált, de egy próbát megér! Visszaállítás után is nézd meg, nem-e akkor rakja ki mégis a hírfolyamra.
2. mangojuice
2013. jún. 12. 20:12
-n :)
1. mangojuice
2013. jún. 12. 20:11
Facebook-on ha bejelolom magam a kepeimen, hogy elore az adatlapomra keruljenek, hogyan tudom megakadalyozni, hogy minden egyes jeloles lathato legyenn a hirfolyamon?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Hogyan tilhatok le úgy valakit Facebookon hogy adatlapomat láthassa, de üzenetet ne írhasson?
- Hogyan tudnám a facebookon visszaállítani a régi adatlapomat?
- Ha a Facebookon kedvencnek jelölök valakit, az látja az én adatlapomat?
- Ha Facebookon egy zárt csoport tagja vagyok, az látszik az ismerőseim számára az adatlapomon, vagy idővonalamon?
- Ha a facebookon bejelölöm, hogy ott leszek egy eseményen, hogyan kell láthatóvá tenni az adatlapomon? (nem az idővonalon)