Azt hittem engem nem lehet elfelejteni, mégis el... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nemlehetszennyire... 😅
A munkád is Te vagy.
Angard?
Hát, ha olyan nyomot hagyok másokban, mint a családomban, akkor inkább nem akarom :)
Nem vagyok remete egyébként, csak tapasztalataim szerint addig vagyok érdekes, ameddig abból a másiknak előnye származik.
De már nem érdekel, meghúztam és jól őrzöm a határaim :)
Ezt, hogy érted?
Remete vagy?
Nem jártál sosem közösségbe?
Ha jártál, akkor ilyen-olyan nyomot hagytál emberekben, főleg a családodban.
"Nincs szemkontaktus, márpedig a szem sosem hazudik."
Bizony ez így van.
De már maga a hang is elárul sokat egy emberről.
Mennyire tudja kifejezni magát. Van, aki csak 4-5 szót ejt ki, és már tudod, ez züllött, vagy fényt tud hozni a napodba. :)
Igen, én ezért sem szeretem a virtuális világot. Nincs szemkontaktus, márpedig a szem sosem hazudik.
Meg nem hallod a hangsúlyt, ahogy mondanak valamit, a smiley-kat is könnyű félreérteni, ha valaki nincs rendben magával.
Az, hogy nyomot hagyunk, az nem akarat kérdése úgy gondolom. Az jön magától.
Nyomot hagyhatunk negatív téren is.
Remélem negatívan nem emlékezik senki rám, aki személyesen ismer, mert ugye virtuálisan más rajzolódhat ki rólunk, akár pozitív, akár negatív értelemben.
Ez nem nagyképűség szerintem. Szép gondolat.
Én viszont nem feltêtlenül akarok nyomot hagyni a világban, inkább csak élni ahogyan szeretnék.
Hiszek benne, hogy úgyis találkozom egy másik életben azzal, akivel kell. Ha nem is tudom hogy már találkoztam vele, érezni fogom.
Osztom a véleményed, mindenki számára nem lehetünk felejthetőek.
Ilyenek a szülők, testvérek, gyermekek, rokonok, barátok, kollégák, egy jó szomszéd.
És van/nak olyan Hoxa tag/ok is, akit itt ismertem meg, már sajnos nem él/nek, de örökre belém vésődtek, hiányoznak.
Akit kedvelünk, szeretünk az örök nyomot hagy bennünk.
Nagyképűségnek hangozhat, de 1000% tudom, űrt fogok hagyni többek életében, ha "veszem a kalapom". Nem a Hoxára gondoltam, a valós életemre, az ott elfoglalt szerepemre.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni akit szeretsz?
- Ha egy nőgyógyász megvizsgál és valamit elfelejtetek említeni, akkor lehet olyan, amit nem vesz észre?
- Hogyan lehet a régen történt dolgokat elfelejteni és előre nézni?
- Hogyan lehet elfelejteni...?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni? Kiverni a fejünkből?