Azok fóruma, akik az idén nem terveznek babát, se jövőre és lombikkal sem próbálkoznak... csak szexelnek (beszélgetés)
....szeretem az ilyen fórumokat, azok mindig átmennek valami más témájú csevejbe :)
Még nem férj, de reméljük hazaér, igen. ;)
Majd csak hazaér a férjed valamikor.
Oh nincs remény... =( Akkor rinyálok magamnak.
Nem tudom jó ötlet -e, mert az a fórum táptalaja lenne az életunt férfiaknak. Még a végén téged is depresszióssá tennének.
Igazad van, nyitok is egyet gyorsan.
Akkor neked kéne egy olyan fórumot csinálni, aminek az eleje megegyezik a fenti fórum címével ám a vége így ér véget: ..... nem is szexelnek.
Kinek hogy halad a nembaba projekt? Nekem jelenleg elég silányul, odavan az ember külföldön. =(
Egyszer jeleztem is ezt a kívánságom Hoxa felé valami "mit változtatnál a Hoxán?" elnevezésű fórumon, s az volt a válasz, hogy tervezik ennek a kialakítását....na, ez min. egy évvel ezelőtt volt. :)
egyébként én azt hiányolom, hogy jelölje a portál valahogy, ha az én bejegyzésemre valaki reagált
mert én is írok ide-oda alkalomszerűen, aztán néha elfelejtem
amihez hozzászólsz, jelöld be kedvencként
Nézd meg a saját interaktivitásod!
Egyébként én érzek egy kis iróniát a kiírt témában, mert valóban minden második téma babavárással foglalkozik. Amit én teljesen megértek, de tényleg ha kell, ha nem belebotlik az ember. Nem lehetne ezeket valahogy egy kalap alá venni? A másik a miért menstruálok vagy miért nem és ha nem akkor vajon terhes vagyok-éé meg társaik.
Szóval....agyrém:)
Én olyan funkciót szeretnék, hogy amihez hozzá szóltam, lássam ki mit ír a témában.
Pár napig nem lépek be és lövésem sincs mihez is szóltam hozzá, azt, hogy mit azt sejtem. Na szóval értitek:)
Komolyan mondom háromszor kellett elolvasnom a címet.
A teszt szó és csi-re végződő szavak sem szerepelhetnek.
Mert biztos kivancsi vagy a listara, h ki-mikor-mit-hol-mennyit evett-ivott-kelt-fekudt-pisilt...
Olyan szuro is lehetne, ahol az egysoros valaszokat tartalmazo forumokat tuntetik el.
Az Dézike reszortja!bár most a csábítás magasiskolája óta lehet annyira kitanulta a szakmát,hogy már nem aktuális :(
Haha :) Akkor ötletesebbek leszünk.
Csak azt nem értem, mit keresek itt...
Aztan a vegen nem maradna semmi megjelenitve... ;)
Már pár napja kerestem azt a fórumot, ahol meg lehetne kérdezni az üzemeltetőt, lesz-e közeljövőben olyan funkció, amivel a látni nem kívánt témákat ki lehet kapcsolni. Kedvencelni már tudjuk, de jó lenne az ellenkezője is. Mert mondhatnánk, hogy ne nézz rá. De nem tudsz mit tenni, lépten-nyomon szembenyomul, akármerre nézünk, csak ezt látni. Egészen más lett az oldal jellege, mint a pár évvel ezelőtti.
Persze, a mennyiség a lényeg, csak az számít itt.:)
Lövésem sincs, a matek sosem volt az erősségem.:)
Mert tudják, nem sürgős tiplizned.:D
nem a témához szolnék,de végre egy fórum ami nem a gyermekről szol komolyan minden második fórum ilyenről szol nem arról van szó h zavar de tényleg minden alkalommal bele botlok baba mama topikba....
Talán meggondolta magát és belekezdett a babaprojektbe, és legközelebb pozitív teszttel láthatjuk viszont!:D
Kekszelni muszáj? A többi stimmel.
További ajánlott fórumok: