Az új billentyűzetemet miért nem ismeri fel az XP? (tudásbázis)
Ez a gond, hogy a másik gépen tökéletesen működik! Azonnal felismeri az xp és a multimédiás billentyűk is működnek rajta!
Azért vettem ilyen olcsót, mert lényegében csak az egyik gép van leginkább használva, de ha már két gép van, szerettem volna, ha mindkettőnek van saját egere, billentyűzete, ne kelljen össze-vissza dugdosni a kábeleket.
Utánanéztem. Noname kínai kukáznivaló valami.
Ha multimédiás billentyűzetet akarsz, akkor ne sajnáld a pénzt egy márkásra (pl.: Genius), ha nem akkor a normál billentyűzetek közül tudom ajánlani a "kolink" tipust. Igénytelen, sokat kibír.
Sőt, a tesco-ban vettem egy billentyű-egér szettet, csak egy G bető volt rajta. Kínai ez is, de strapabíró. Napi több órán keresztül használom mindkettőt (munka+otthon), semmi baj vele.
Pedig már kapott kávét, üdítőt, festékport, mindent.. :-)
én is erre jutottam. :((
Köszönöm!
Majd kitalálok valamit, úgysem nyugszom addig. Lehet, hogy végre életemben először levezetem minden feszültségemet egy billentyűzeten (kalapács)?
:))
Igen, azért vettem olcsót, mert én is ezt gondoltam.
Silver Line MM-KB 990
Nincs. Occcsó volt. :)
2napja szórakozom vele. Volt, hogy már felismerte a gép, de újraindításkor ismét elvesztettem. :(
Én várakozás helyett szívesen megcsinálnám, ha tudnám: hogyan.
BIOSban az USB Legancy/Enable -re állítottam a régi billentyűzettel.
Valaki??
További ajánlott fórumok:
- Üsd a fejed, vagy valamid a billentyűzetbe! Mi jött ki?
- Hogyan lehet kis szívecskét ütni a billentyűzettel?
- Miért nem működik a billentyűzeten az egyik betű?Mi baja lehet?
- A monitor ha kikapcsol és se egérre, se a billentyűzetre nem reagál, az miért van? Ctr-Alt-Delete együttes lenyomására kapcsol vissza
- Miért töröl a szóköz billentyű?
- Num Lock billentyűm aktív, mégsem tudok számokat beütni, miért, mi lehet a baj?