Az étel az élet egyik legszebb ajándéka. (beszélgetés)
Kösz a privit.
Korlátozott felhasználó vagy.
Vajon miért?
Nyilván ez nem sokan értik meg a mi korosztályunkból, de nekem életem legszebb pillanatai 1-1 sikeres vizsgához voltak köthetők. Ez boldogság volt a "tehertől" való szabadulás érzése, a siker, a haladás.
Természetesen boldog voltam a gyerekeim születésekor is és különösen az első unokám születése volt óriási öröm, de ez egyben az elkötelezettséget és a felelősséget is magával hozta.
Az ételre soha nem gondoltam úgy, mint az élet ajándéka. Én sem értem a felvetést, vagyis ez csak annak öröm, aki képtelen másban örömet találni.
Akik pedig felfedezték, hogy a szellemi gyarapodás is élvezet, gyakran nem fektetnek nagy hangsúlyt az ínyenc étkezésre.
Egyébként alapszinten a táplálkozás mint önfenntartási szükséglet nem különösebb ajándék, csak az üzemanyag elérésének lehetősége.
Nem is értem a címbeli felvetést.
Igen. Két fő élvezeti forrást adott nekünk a teremtő.
A szexet és az étkezést.
A szexel a fajfenntartás biztosított, az evéssel az önfenntartás.
"Az étel az élet egyik legszebb ajándéka"
Van igazság abban, amit írsz.
Nem voltam elég szabatos.
Az EGYIK-et jobban kiemelhettem volna.
Nem azért dolgoznak, hogy mi együnk, ők is ugyanazért dolgoznak, mint mi: a pénzért.
A pénzünkért (amit az elvégzett munkánkért kapunk) nem csak kaját veszünk, rengeteg mást is.
"Az étel az élet egyik legszebb ajándéka" írod...
Nos, ha nálad ez így van, akkor te nagyon kicsivel beéred és igénytelen vagy.
Nekem, és sokunknak az élet ennél több és szebb ajándékot adott és remélem még tartogat is.
Nagy evő, elhízott igénytelen, céltalan embereket tudok abban a kategóriában elképzelni, akiknek az evés-zabálás az életük és ennél több igényük nincs is.
"De a fórumcím a fő kérdés."
Hol van a fórumcímben kérdés?
Rá vajon miért nem vonatkozik?
Hogyan várható el akkor bárkitől is a szabályzat betartása?
További ajánlott fórumok:
- Az életünk legszebb ajándéka, Léna születése!
- Az élet legszebb ajándéka - Viktor baba
- "NŐNAP" a legszebb dolgok egyike minden évben!
- A chorionboholy-mintavétel, és a magzatvíz mintavétel két vizsgálat? Mindkettőt vagy csak az egyiket végzik el?
- Az élet legszebb ajándéka II. - Vivien baba
- Az egyik legszebb baba....