Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
Szia drága!! Már megint eltűntem,bocsi :S Most nem a gép volt hibás,hanem az idő!! Ha egy nap nem 24 órából állna,akkor sem lenne elég,hogy az ember utol érje önmagát!Az ünnepek előtti lótás-futás,sütés-főzés,stb...,aztán mire oda jut az ember már vége is az ünnepnek :S Szenteste párom és az anyukája jött át vacsorára,délután 3-ig meg sem álltam,még jó,hogy előtte este megsütöttem a csokitortát,meg a keksztekercset összeállítottam. 24-én csak a mexicói sali maradt meg a sonkatekercs,közben gyors takarítás mégegyszer című mutatvány,puffff,már délután is volt :S Akkor még kimentünk a temetőbe,mécsest gyújtani :((((((((((((( Mire megfordultunk 5 óra is elmúlt.Vacsi,beszélgetés,aztán ennyi.Ma sem csinálunk semmi különös dolgot,nézzük a tv-t,aztán meg is van/volt a szilveszter :S Megyek is,mert fel kell menni "anyósomhoz" ne legyen egyedül szegény,aztán éjfél után lesétálunk hozzánk,koccintás,tv,vagy alvás.Ennyi a program. Veled,mi újság van?? Olyan régen jártam erre,kissé lemaradtam :S Látom a fórumon is beállt egy kis pangi :S Bögrénk,Krisztink sem jelentkezik,vagy csak nem olvastam vissza..? Na,tényleg lépek,puszillak!!!
Ma éjjel,ha éjfélt üt az óra
Koccints a sok szépre,jóra
Légy vidám,ne gondolj a búra
Legszebb álmaid váljanak valóra!!! B.Ú.É.K!!!!!
Szióka! Én is pont így vagyok a fórumlátogatásokkal :))
Jövőre? Az már csak 11 nap :P
Én megvagyok, jól viselem a terhességet, kop-kop :)
Izgulok a kedd miatt :) Kíváncsi vagyok, milyen lesz a babó, mekkorát nőtt, fog mozogni és mit mond a doki, a vérvétel eredményeimre is kivi vagyok.
Karácsony előtt pár nappal már hanyagoljuk az esküvő témát, mert még nincsen meg az összes ajándék és hát a karácsonyi hangulat sem volt meg, amíg az esküvővel foglalkoztunk.
Te hogy "állsz" a karácsonnyal? Ajándékok? Mit fogsz főzni, sütni?
Sziasztok!
Ritkán járok a fórumokra :(
Marcsi, mikor derült ki, hogy babát vársz? :) Gratulálok! :) Mikor voltál dokinál? UH is volt?
Azokban a hetekben én se tudtam enni, ételundorom volt és a melleim is nagyon fájtak.
Cuncika, Kriszti, mi újság?
Szia!:)
Úgy látom ketten maradtunk itt!
Remélem ma összefutunk:)
Addig is puszi!
Szia!
Mi is nagyon reméljük, hogy lassan, de biztosan összejön:) Igaz, van még hátra pár vizsgálat, de legalább történik valami és nem csak egy helyben topogunk:)
Szia!
Oké, akkor reméljük, hamarosan kiderül az ok és lehet gyógyítani, ha kell, aztán már sikerül a baba. Ez így érdekes :P Ha megküzdtök a babáért :) A pici is majd megérzi, mennyire akartátok :)
Szia!:)
Ne sajnáld:) Már voltam a meddőségiben is vérvételen, rajta vagyunk, hogy kiderüljön mi a gond.
Szió!
Mi a helyzet Veled? Dolgoztok a babán? Mikorra nem várod a mensid?
Nem vagyok itt mostanában, mert nagy esküvőszervezés folyik :)
De gondolok Rátok! Küldök sok ++ energiát! :)
Szia! :))
Gratulálok! :))
Szia Ildi!
Én most vagyok!
Mizu, hogy vagy?
Szia drága!:)
Mi mindig egymásért aggódunk:) Hát, nem adnek semmit ingyen,sajnos:( Akkor tessék neki látni, holnap én is megyek reggel vérvételre:( Neked nem kell? Mi van a HSG-vel? Kaptál időpontot?
Sziasztok csajok!
Rég jártam erre:( A lényeg, hogy megjött, nem sikerült most sem, pedig nagyon bíztam benne. Holnap megyek vérvételre a meddőségibe, aztán, ha elmúlik a mensi belecsapunk a jóba:) Sikerülnie kell!:)
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?