Az éjszaka világa és a fiatalok! (beszélgetés)
Noszti? Hány éves vagy?
Még én sem szok, pedig 50 fölött vagyok:-)
1.) Nem vittük tulzásba,anyuci se adott rá.
2,) értelmesebb céljaink voltak!
3.) Kijózanodtunk és tudtunk még kexelni is:-)
Nem láttam és most hallottam róla először,...hála Istennek.
Viccnek szántam, de belátom, hülye vicc volt!:(
Abból a helyzetűekből egyre több lesz, sajna.
Bíz'a meg kellene mutatni. A saját érdekükben.
nagyon nem:((
láttál filmet róla? elég undi...
Ezek a mai fiatalok....cöh....hihetetlen mire képesek....tiszta durva.....
;DDD
Ezek szerint én is le vagyok maradva? Hm....mondjuk nem járok el szórakozni az is tény, szóval nem látok nemes fataljainkon ilyen tüneteket. :DD Max egy éjszakai sétát engednék meg magamnak, főleg mert akkor nagyjából CSEND honol....legalábbis hétköznap.....remélhetőleg. :DD
Fogyókúrára nem jó???:D:D:D
aláírás: egy reménytelen duci
Csak nem... persze tudom, hogy sokan használnak party-drogokat, de nem hiszem, hogy az lesz a tendencia, hogy egy ilyen eszement dologhoz nyúljanak. Igazából az oroszoknál is a legsivárabb, kilátástalanabb helyen és helyzetben élők használják.
Sokat számít a prevenció... én baromira levetíteném mondjuk a krokodildrogos fiúka lábamputációját a 13-14 éveseknek... és nagyon letojnám, hogy esetleg rosszul lesznek tőle.
A parketten:-)
Említve a feketelukra gondolva volt:-) :-)
orosz fiatalok körében elterjedt, akiknek nincs pénzük heroinra...
azért nem az a jellemző a mai magyar éjszakára, hogy tolják észnélkül a krokodilt.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- Pécs környéki szálláslehetőséget tud valaki kb. 25 fő részére /3 éjszaka, 3 x-i étkezéssel, l/ fogyatékkal élő fiatalok táborozásához? Sürgő