Az apa el akarja perelni tőlem a gyereket (beszélgetés)
Azért írta azt mert így is van!
Nem veheti el!
Nyugodj meg!
Leszámítva a sok idegeskedést és bosszúságot nem fog eredményt elérni.
Azzal nem védekezhet hogy neki van jövedelme mert még pár hónapos gyerek mellől nem is tudnál elmenni dolgozni.
A másik dolog meg a drog problémája.A vérből sokáig kimutatható és így bizonyítható.
Nem tehet semmit és el sem viheti mikor láthatja, mert nem töltötte be a 3 évet. Csak úgy, ha te is jelen vagy :)
Drogos apa nem kaphatja meg a gyereket, pláne, ha ennyire csöpp...
Lazulj el és foglalkozz a fiaddal
Nem hiszem,hogy el tudja venni, nagyon kevés esetben történi ez meg,viszont azt tudom tanácsolni menj el a lakhelyedhez közeli családsegitöhöz és kérj egy családgondozót, aki figyelemmel kiséri az életeteket és a tárgyalásra is betudod idézni, mint hivatalos személy tudja bizonyitani hogy minden rendben van nálad.
Aki pedig egy pici baba mellett gyújt rá, főleg ha az egy füvescigi, azt derékba is törném és a gyereke közelébe se mehetne.
Nem fogják elvenni Tőled, ne aggódj. Apa drogozott, hidd el, nincs az a bíró aki neki ítélné a gyereket. Van hol laknod, rendezettek a körülmények, majd lesz munkahelyed is. A 8 hónapos babád mellett 1 bíró sem fogja elvárni, hogy másis menj dolgozni.
Sajnos. Pedig sokszor jobb helyen lenne a gyerek az apánál.
(nem az adott esetre gondolok)
Csoda helyes a kisfiad egyébként:D
De ha a noverenel lakik es ok tudjak vallalni a felelosseget, szerintem meg munkanelkulikent is nagyobb eselye van arra, hogy nala marad, mint a pasinak, aki a gyerek jelenleteben ragyujtott a fuves cigire...
Az, hogy az apa drogos lehet, az eszembe se jutott.
Meg gondolom, hogy nem a rokonok kedvéért született az a gyerek. Vagy talán a rokon a gyámja is lesz a babának?
Ha nem tudja az anya/apa eltartani, akkor egyszerűen elveszik tőlük.
Nem is értem, hogy miért írtad azt neki, hogy dőljön nyugodtan hátra, mert a babát a Jóisten se veheti el tőle?!
Az állam az anyát védi, még akkor is ha nincs munkája. Ha van tető a feje felett, akkor nem veszik el.
nem eszik olyan forron a kasat!!!
Drogos apa?:D ugye ezt te sem gondolod komolyan?:D A rokonoknál van, segítik őket. Akár mennyit keres az apa, elég egy drogteszt vérből, és mehet oda ahová akar követelőzni.
Ha nem tudod eltartani a gyereked, nincs munkád, lakásod akkor a gyereket az apa simán elperelheti
Esélye nincs a gyerekre. Hátra dőlhetsz nyugodtan:)
Szia Mindenki!Kérek minden olyan Édesanyát,apukát,aki érintett volt, van az ügyben hogy szóljon a témámhoz, tanácsokat kérek!!! 8 hónapos az egyetlen szépséges kicsi hercegem, és az apa elküldött minket, mert bátorkodtam szólni neki azért ,mert neki kedve tmadt 1 légtérben a kisfiával, rá gyujtani 1 marihuánás cigire Ezt mondta, idézem a szavait:::ha nem tetszik, akkor keress más pasit,segítsek pakolni? Tavaly okt.9én feljöttem a nővéremhez a babámmal, és itt vagyunk nyugodtak, boldogok!Márc.7én volt a gyermektartás-elhelyezési per,persze ő nem bele egyezését adta,hogy a szoptatós babám nálam,velem legyen,ezért új pert indított Máj 9ére.. Azon kívül, hogy tudom, Ügyvédet kell fogadjak, azon kívül nem tudom mit kezdjek a kétségbe esésemmel, a kételyeimmel,mert azzal támad, hogy nincs bejelentett munkám..stb Kérlek szóljatok hozzá, ha túl vagytok ezen, hasonlón stb (nem voltunk házasok.....Köszönöm
További ajánlott fórumok: