Az albérlőnk egy butikos csaj, csinos, ápolt a megjelenése,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Más a fontos mindenkinek… ha nem nálunk történik, őszintén szólva nem is érdekel. A sajátját mindenki úgy kezeli, ahogy akarja.
Valaki itt írta, ismerem, és képes így is ezt csinálni. Na, mindegy.. meglepett.
Lehet mondani, hogy irigy vagyok de azt veszem észre hogy ezek a nagyon kikent, csinibabának öltözött nők a legigénytelenebbek a környezetükre vagy az alapvető dolgokra.
Női mosdóban is láttam már hogy kilépett a fülkéből a magassarkú, miniszoknya, igényes sminkes csaj, aztán kezet se mos. Pfuj.
Én az ilyet csicsa-pichanak hívom... nagyon durva.
Vettem ilyentől lakást, a sajátja volt, iszonyú koszban, mocsokban élt, de haj, köröm, smink, ruha az mindig tiptop volt. Mondjuk az autója is egy trágyadomb volt.
Meggyőződésem, hogy észre sem veszi, sőt én vagyok az igénytelen szerinte mert nem csicsázom magam. Igaz nálam kis túlzással, fe infekciómentes csontvelőátültetést lehet elvégezni a budiban.
Nem vagyunk egyformák.
Engem is zavarna, hogy koszt hagyok magam után és igénytelennek gondolnának....
Nem is értem azokat akik máséra nem vigyáznak, tönkreteszik. Én a más dolgára jobban figyelek, mint a sajátomra.
Felénk az ilyenre azt mondják, hogy úti cifra-házi rossz😃
Ismerek én is ilyen nőt...
Aki sokat szöszmötöl a saját kinézetével, annak nincs ideje takarítani.
Az exem is ilyen volt, felőle bármi nézhetett ki bárhogyan, csak a smink meg a frizura tökéletes legyen. Én vittem a háztartást :)
A mi bárisnyáink után eltaposott rágó, ablakkeretbe nyonkodott csikk, sőt szifonban, pzs, caros wc ajtó, eláztatott parketta, szakadt mosógép ékszíj, tele büdös vízzel. Tóméntelen mennyiségü haj, kiégetett függöny, szénné kozmált edények, hirtelen ennyi jutott eszembe.
De csinik voltak, szép haj, műköróm, magassarkú.
Most egy nyugdíjas néni lakik. Kutyával, hát meglátjuk.
Szerintem ez azért is lehet, mert nem érzi magáénak. Minek takarítson, hiszen fizet is.
Az igényesség más tészta.
Pár éve egy albi költözésnél,,pont leadta az előző bérlő a kulcsot.
Rendes kinézetű leányzó,,ami dzsuvát hagyott maga után😓😲Nem egy-kéthetes kosz volt.
További ajánlott fórumok:
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- Titkárnői állásra a jó megjelenés az első szempont?!