Az a fránya negatív teszt ... (beszélgetés)
Hiú ábrándok.
Amikor az ember gyermeket szeretne, sokszor megzavarodik a ciklus.
Tapasztalatból tudom, sajnos. Nekem is voltak 40+ és 50+ s ciklusaim is, amikor próbálkoztunk.
Ha 2 hete késik, már bármilyen érzékenységű tesztnek ki kellene mutatnia.
Majd biztos jön őár hozzászólás, hogy de neki is ez votl és csak 2 hónappal az elmaradt mensi után lett pozi, de azért ez nem egy általános dolog.
Inkább hiú ábránd, ami még jobban meghosszabbítja a ciklust.
Nekem sokszor volt olyan, hogy késett, semmi mensis tünet nem volt, teszteltem, ami ne lett és rá pér óra megjött. Amikor látod a bizonyítékot, elengeded és megjön. Tudom hülyén hangzik, de tudat alatt tudunk fura dolgokat művelni.
Kedves tapasztalt(-abb, mint én) Tesztelõk!
2 hete késik a menszeszem, legalább 5ször teszteltem az elmúlt hetekben, és nagy bánatomra az összes negatív lett. 🙁
Nekem általában rendszeresek, és óramūpontosságúak a ciklusaim.
Tüneteim: alhasi fájdalmak (korántsem olyan erõsek, mint a menstruáció elõttiek), valamint megduzzadt, érzékeny mellek.
Nõgyògyásznál foglaltam idõpontot jövõ hétre, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
Hiú ábrándokba ringatom magam, ha még reménykedem?
További ajánlott fórumok:
- Negatív teszt, de lehet baba?
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.