Autószerelő szedte le a gipszet (beszélgetés)
:DDDDDD
Igaza volt annak aki bevitte anyját:D
Nekem volt már gipszbe a kezem, és az utolsó hetekben már alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Folyton vonalzóval tudtam megvakarni a gipsz alatt a karom :S
Lényeg,hogy lent a gipsz:)
az emberi találékonyság határtalan.
Gondolom nem láncfűrésszel szedte le, de az ,hogy utána a korházat szidták elég hülye dolog volt.
Vagy egy esztergályoshoz.
Ringlispirezhetett volna a mami...
Biztosra veheted, h akkor is a kórházat vették volna elő! Sajna ma már csak így megy...
Véleményem szerint egy gipszlevétel nem a sürgősségi esethez tartozik:) Mi lett volna, ha mamát másnap visszaviszi a kisfia, és nem sintér keze alá gurítja?
Komolyan mondom, némely ember határtalan butasággal rendelkezik!!!
Semmit. fel sem tűnt senkinek. Csak a kórházat szidták, és a kórház ellen indítanak vizsgálatot.
Kíváncsi lennék, ki lenne a hibás, ha az autószerelő kezében picit megcsúszott volna a szerszám.
Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés!
Oszt a hülye utána még meg a nagy hírrel a médiához. És nem mondják neki, hogy MIT CSINÁLTÁL TE BAROM?!
basszuskulcs:):) Nem hallottam, csak most tőled:):)
Lazán behugyáltam:):)
Félreértetek, ezért megkérdezem még egyszer:
Normális az az ember, aki inkább "betolja" a 84 éves édesanyját egy autószerelő műhelybe gipszlevételre, minthogy másnap visszamenjen a kórházba??
(Egyébként nem tudom miért olyan nagy baj az, hogy csak minden másnap van csak gipszlevétel.)
Én nem csináltam volna belőle ekkora ügyet.
És ha a szerelő "elrontja" a vágást és a lábába megy?
Tegnap és ma is szerepelt a híradóban az az eset, amikor a 84 éves néninek azt mondták a kórházba, hogy csak másnap tudják leszedni a gipszét.
Mindenki a kórházon szörnyülködik, hogy micsoda dolog az, hogy a gipszmester csak minden másnap dolgozik.
De kérdem én, normális az az ember, aki inkább "betolja" a 84 éves édesanyját egy autószerelő műhelybe gipszlevételre, minthogy másnap visszamenjen a kórházba???