Autósok, segítsetek!! (beszélgetés)
Ha mázlid van akkor ilyen fotó készült rólad is www.kozlekedunk.cityblog.hu/index.php?serendipity[action]=search&serendipity[searchTerm]=akadályozza
,de ha tudsz inkább kérdezősködj,nehogy meglepi érjen.Bár szerintem,ha rendőr lett volna,akkor nem hiszem,hogy ilyen formában fotót készít,hanem odament volna,igazoltat és bünti a helyszínen.De nem tudom.Ez az én véleményem.
Nem is lepődtem meg azon amit írtál...az a baj, hogy már ez a megszokott.
Pár éve még szívesen vettem fel stopposokat a környéken (diákokat, vagy akik lekésték a buszt), ma pedig már rálépek a gázra, nehogy elém ugorjon.
Keresztapám évtizedekig taxizott, olyan sztorikat mesélt, hogy ketté állt a fülünk. Nem egyszer fordult elő, hogy az "utas" a hátsó ülésen madzagot igazgatott a kezében...gondolom, nem makramézni akart.
Sajos itt tartunk ma!
Legalább titeket kizártalak.:) Egyébként már megcsináltattam a kocsit.:)
Hidd el, nem tud ellened semmit tenni sem fotóval, sem anélkül, de még ha albumot csinál, azzal sem ér semmit.
Biztosan hallottál már a fotoshopról...bármit meg lehet csinálni.
Remélem, az adataitokhoz pedig nem jut hozzá. Engem a rendőrségen elküldtek szó szerint melegebb éghajlatra, hogy mégis hogy gondoltam arra, hogy csak úgy kiadják valakinek az adatait.
Máááázlista!:DDDDD
Tavasszal Egerben a négysávoson egy fickó a kocsimra húzta az autóját (az elejéről lejött a plezúr), a rendőrök nem jöttek ki, mert nem történt törés, és hiába jegyeztem meg a kocsi típusát, rendszámát nem megyek vele semmire, mert nem adnak ki adatokat. A kárt pedig a saját önrész fedezi a cascoból, így hivatalosan sem tudnék mit tenni...:(
Honnan szerzed meg a rendszám alapján az adatokat?
Nekem nem adták ki.
Ilyenkről még én sem hallottam!
Ha nem szólt semmit, nem hiszem, hogy rendőr vagy közterület-felügyelő lett volna! De mindenesetre érdekes az egész! Én már miután hátulról fotózta az autómat kiszálltam volna és megkérdeztem volna, hogy milyen okból készíti a felvételeket!
Engem egy ürge követett hazáig.Amikor kiszálltam közölte,hogy rossz az indexem.
Mondtam,hogy majd a sógorommal megnézetem:)
Ennyiben maradtunk
Nekem autópályán volt pár éve hasoló esetem. Egy civil autóból, civil rendőr fényképezett. Kaptam is büntit.:( Nálam is se szó, se beszéd történt minden (mozgó járműből!) (viszont a vaku egyértelmű volt) csak 3 hét múlva kaptam egy "szerelmes levelet":((((( És még fizetnem is kellett érte.
A buszöbölben tényleg tilos megállni és várakozni is, de nem eget verő bünti jár érte, ezen kár görcsölnöd, és elképzelhető, hogy valaki jó poénnak szánta, de mit ér el vele? Semmit. Ha
csak a rendszámot fotózta és nem az autót a buszöbölben (teljes kép kellene), mit bizonyít vele? Hogy van egy ilyen rendszámú autó?
Ha nem rendőri intézkedés történt (erről tudnod kellett volna) akkor sem ér semmit a történet.
Olyanról még nem hallottam, hogy egy magán személy bemegy a rendőrségre, visz egy fotót, vagy többet és ez alapján megbüntetnének bárkit is csak mert megállt valahol.
A buszöbölben (én ismerem ezt a szót) tilos megállni is, mindenkinek. A taxisoknak elnézik, de mást bűntetnek. De ez a rendőrök feladata, mert ez KRESZ-szabály. Hogy fotóznának és szó nélkül elmennének, azt nem hiszem. Sőt, most, hogy jobban belegondolok, amikor az orrom előtt leléptek a gyalogosok a járdáról villogó zöldnél, a rendőr azonnal kipattant és felírta az adataikat.
Lehet, hogy valami ellenséged, vagy egy túlbuzgó állampolgár akar veled példát statuálni...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Mi a véleményed az új kressz-szabályról, miszerint a kerékpárosok behajthatnak az egyirányú utcába szemben az autósokkal?
- Női autósok mit tesztek, hogy a ruhátokat ne dörzsölje ki a biztonsági öv?
- A robogósokra tényleg nem figyelnek az autósok? Városban veszélyes?
- Mi a véleményetek arról, hogy az autósok nagy része nem áll meg a zebránál ha látja, hogy várakoznak?
- Mióta van jogsid és milyen tapasztalatokat gyűjtöttél az autósokról?