Sziasztok.segítenétek nekem???Van egy 98.évi 1,6-os Ford escirt autóm amibe gyári rádió van.kéri a kódot de nincs meg.Valaki megtudná mondani? Vagy minden autóhoz más kód van?
igen előrébb vagyok, mert így érdeklődtem az üzletben is és kinéztem magamnak egy "kékpont" nevű márkát cupertino 220. valakinek van esetleg tapasztalata ezen autórádióról?
naugye :) mert mennyivel egyszerűbb egy pendrive-on tartani a zenéket mint 6 tonna cd-n :)
hátööö. momentán ennyi. szaküzletben tudnak részletesebb tanácsot adni. annyi még eszembe jutott hogy a műszerfallal való összekapcsolásnál vannak különböző csatlakozók, azt hiszem erre kell rákérdezni vagy megnézetni (sajnos nem tudom mi a kettőnek a neve de ez most így beugrott)
amúgy nagyon mellé nem tudsz fogni, menj be pl egy media markt-ba és nézedesd meg őket hogy melyiknek szimpi a kezelhetősége, világítása és egyéb opciók.
a fejegység egy dolog, te most azt akarsz venni. a hangzás az a hangszórókon múlik ami meg külön történet. amúgy Alpine, pioneer. ezek jók. cd tár helyett én inkább az mp3 lejátzási lehetőségre illetve az usb bemenetre koncentrálnék
Autórádiót szeretnék venni. Tudnátok nekem ajánlani, indoklással, hogy melyik milyen és miért érdemes azt venni? hangzás, könnyű kezelhetőség, állítható fényerősség, cd tár hozzáköthető, stb...