Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Aszexualitás fórum

Aszexualitás (beszélgetés)

1 2
2021. dec. 27. 20:55
En rajottem hogy nem.aszexualis vagyok hanem onzetlen. A munkatarsam piszkalodasaival meg nem doglalkozom.
2021. okt. 2. 10:32
En is aszexualis vagyok.
44. l.luiselotte (válaszként erre: 41. - Gyöngy1982)
2018. szept. 18. 07:00

Miért ne lenne n ormális ? az ember eleget tesz un hazafias kötelezettségének és aztán nyugi van. 1000 problémától megszabadulsz, nem kivánatgos terhesség, nőgyógyászati problémák, férfiaknál ennek a megfelelői, kis nyomi szsrelmi bánatok. Hidd el, sokkal kményelmesebb igy az élet.

OK néha engedni kell a másik félnek, de az még módjával belefér.

43. Amaunet (válaszként erre: 41. - Gyöngy1982)
2018. szept. 18. 06:52
Tedd azt!:)
42. Ildi
2018. szept. 18. 06:34
a legjobb barátom az. Neki nem hiányzik a szex, még szüz, 36 évesen. Irtó nehezen értettem meg, h nem érez vonzalmat nök iránt, pasik iránt sem. Neki ez a természetes, igy született. Természetesen elméletben mindent tud a szexröl.
2018. szept. 18. 06:05
Az érdekelne hogy tudok változtatni.. ugy érzem ez nem normális nálam és szeretnék rendes szexuális életet élni
40. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 39. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 19:05
Jaaa, ezt ismerem, de ez cseppet sem vicces!
39. 10846c73f8 (válaszként erre: 38. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:59
Jókat nem, de olyan jó irónikusan marót, amivel mégjobban tudod bántani magad ... na olyat lehet vele produkálni.
38. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 37. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 18:57
Rendben, akkor ezentúl figyelem a nyomokat, bár elég rossza a szemem, lehet ez egy cseppet megnehezíti a helyzetem, szemüvegben talán én is jókat hahotáznék....
37. 10846c73f8 (válaszként erre: 36. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:51
A falon, amelyet legközelebb lefejelsz. Ha elég sokszor ütközöl falakba, előbb-utóbb valameik nagyobbat fog ütni a kobakodra a kelleténél és tadaaam, már készen is állsz :D
36. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 35. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 18:45
Nálam soha nincs ilyen pont, merre keressem?
35. 10846c73f8 (válaszként erre: 34. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:44

Simáááááán :)

Van egy pont mikor a saját nyomorultságom annyira meghat, hogy már csak mosolyogni tudok rajta :D

34. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 33. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 18:43
Legalább próbálkozol, azt hittem csak agonizálsz 0-24-ben!Nem számonkérés volt, csak viccelődtem, mert én ugyanezt teszem....:-)Szánalmasak klubja..elindítjuk közösen?
33. 10846c73f8 (válaszként erre: 32. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:41
Mert amióta ma hazaértem, a mondanom se kell, megint sikertelen orvos kergetősdimből ... hogy ne kattanjak meg, mivel ezerrel pörög az agyam a semmin azóta, össze-vissza írkálok marhaságokat, meg ezer meg egy dolgot csinálok még közben :)
32. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 31. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 18:38
Te minden topikba írogatsz, vagy miért botlok állandóan beléd?:-)
31. 10846c73f8 (válaszként erre: 30. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:25
:D
30. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 29. - 10846c73f8)
2013. szept. 11. 18:23

Hát így elég ordenáré, de inkább ez a változat, legalább ismerem a szándékot, hidd el, lesz aki igent mond!:-)

Ki kell ábrándítsalak, engem éppen annyira érdekelnek a férfiak, mint téged!:-)Ezt sem lehetett kihagyni!

29. 10846c73f8 (válaszként erre: 28. - 2bd7ab0c9a)
2013. szept. 11. 18:20

Akkor ' aszondod d*gunk ? ' :D

Bocs, ezt nem lehetett kihagyni :D

28. 2bd7ab0c9a (válaszként erre: 26. - D4d7d8c9ef)
2013. szept. 11. 18:08

Most komolyan, van aki megeszi ezt a dumát??????Akkor ostobábbak az emberek, mint azt eddig képzeltem.

Egy aszexuális ember soha nem agonizál a szexualitásán, mert azt éppoly természetesnek veszi, mint egy heteroszexuális, csak a nyomás nagyobb rajta, mert ha kiderül betegnek titulálják, és ki akarják gyógyítani a nyavalyájából, pedig ő remekül elvan vele, egészen addig, amíg mások önzősége miatt szorongani nem kezd miatta(is).

Az aszexualitást, homoszexualitást nem választod, ahogyan a heteroszexualitást sem, azt kapod, ezt kellene megérteni.

Szánalmas, hogy az internet lassan már csak az efféle sunyiságtól hangos, miért nem tud elég bátor lenni a magadfajta, hogy jelezze valós szándékát, és találjon valakit, aki önszántából, a szándék ellenére megy bele a buliba, mert ugyanarra vágyik. Ehhez gerincre lenne szükség, igaz?

27. Betyárninja (válaszként erre: 22. - 7af3347250)
2013. szept. 2. 16:48

Mi a búbánatért kell kigyógyítani valakit olyasmiből amibe nem trauma folytán került?

Úgy értem: saját elhatározásból dönt úgy hogy nem él szexuális életet.

Engem abszolút nem zavar, közöm sincs más magánéletéhez/-ügyeihez (mert ez AZ!!).

2013. szept. 2. 15:46

:D olvasgattam az itt leírtakat és érdekes vélemények vannak.

Én 35 éves férfi vagyok akinek 8 éve nem volt párkapcsolata és nem is nagyon zavar hogy nem szexelek. Valószínű én is aszexuális vagyok. Elötte mindig volt barátnőm sőt feleségem is gyerekem is van. De nálam a szex az csak a kapcsolatok első évben volt fontos és utána már nem érdekelt. De szeritem én az utolsó kapcsolatomtól lettem ilyen ahol a párom nagyon nagy szexuális igényel volt megáldva és ahogy belöllem ki halt a vágy iránta ő állandóan a fejemhez vágta hogy én miért nem ....majd elhagyott és minig azzal dicsekedett hogy bezzeg az új pasija mennyire jó....

A szexet nagyon szeretem és elég kreatív is voltam (vagyok benne) De valahogy mostmár félek a nőktől és hogy esetleg nem tudok nekik olyat nyújtani amire vágynak. Az a legrosszabb az egészben hogy nem is vagyok rossz képű és még trendi is vagyokMindenki ezzel cseszeget hogy miért vagyok egyedül.

25. dvd31
2011. jan. 7. 14:27
nekem van olyan ismerösöm aki szobára elment nem 1 csajjal és csak beszélgetett,pedig azért indultak hogy jolérezék magukat ilyen esetben beszélhetünk aszexualitásrol? szerintem ha valaki aszex azért néha napján menni kéné a vére után vagy rosszul gondolom?
24. Binky (válaszként erre: 21. - 7af3347250)
2010. márc. 10. 14:58

Abszolúte nem értek veled egyet.

És hogy divat, az már tényleg túlzás. Ha valami trauma folyamán alakult volna ki, az olyan zavar, amit kezelni kell. De ha sosem érdeklődött a szex iránt, nem értem miért kéne ebből kigyógyítani.

Másrészről az aszexuálisok tudnak szexuális életet élni, még merevedési zavarokkal sem küzdenek, csak egyszerűen nem különösebben élvezik, nem érdekli őket, sé saját indíttatásból nem tennék.

Ha te valami másról beszélsz, mint az, amit leírtam, az már egy másik kategória. Alapjában véve utálom az ilyen dobozokat, de az emberek tévesen valamiféle betegséggel azonosítják akár a homszexualitást, akár az aszexualitást, ezért kell jól körülhatárolni.

---a kérdezőnek meg örülök. Persze az ő szempontjából ez nem jó hír, de az remek, hogy meg tudta beszélni ezt a fiúval, s hogy ő meg elég bátor, hogy kiálljona szülei elé.

23. Fame
2010. márc. 10. 12:24

Köszi a sok hozzászólást!

Egyébként én kezdeményeztem és erre felbátorodva ,hogy ilyen őszinte vagyok mondta el nekem hogy ő 'ilyen'.Azt mondta egy éve tudja,sokat olvasott utána,mert nem értette miért nem működnek a kapcsolatai és erre jutott,hogy ő is az.De azóta beszéltünk erről és már túltettem magam rajta.Elötte is barátok voltunk és sztem ez után is azok tudunk lenni.

És elmondása szerint jót tett neki ez a beszélgetés,mert felbátorodva végre tudott a szüleivel is beszélgetni erről ,mivel már régóta nyúzták azzal,hogy vallja be hogy nem homokos,mivel sose látják lánnyal...stb Szóval most megkönnyebbült.

Szóval talán minden rosszban van valami jó...:D

Azt hiszem nem próbálkozom nála tovább elég határozottan kijelentette dolgot.

És nem hiszem,hogy elmenne valami terápiára,ahhoz ő túl büszke:D

2010. márc. 10. 10:08

Amúgy meg "gyógyítható"...

"Robyn Salisbury új-zélandi szexterapeuta elmondta, jónéhány ilyen esettel találkozott pályafutása során, de egyiket sem nevezheti betegségnek a szó szoros értelmében. Szerinte ez a kezdeményezés hasznos abban a tekintetben, hogy az aszexuális emberek találkozhatnak magukhoz hasonlóakkal, de ugyanakkor magyarázatot még mindig nem ad arra, hogy miért nincsenek szexuális vágyaik. Ugyanakkor hozzátette, hogy olyan emberrel még soha nem találkozott, aki azután is folytatta volna aszexuális életvitelét, hogy részt vett valamelyik terápiás ülésén- tehát van remény az aszexuálisok számára."

21. 7af3347250 (válaszként erre: 19. - Binky)
2010. márc. 10. 10:06

Én azért mondtam, hogy ezt próbálja meg, mert az írta, hogy hallotta...szerintem te is nagyon jól tudod, hogy amit hallasz valakitől, abban nem lehetsz biztos...

Teljes mértékben arról beszéltem. Többek között ezért is kialakulhat az aszexualitás...pl: szexuális trauma eredményeként, rossz tapasztalatok, nevelési, vallási hatások, stb.

És sajnos a statisztikák szerint kezd újabban "divat" lenni a huszonévesek körében...szóval, nem keverek össze semmit, tudom mit írok. :) Ilyen szempontból egy próbát megér.

20. Binky
2010. márc. 9. 20:43
Mondjuk még kérdés, hogy az a fiú valóban aszexuális-e, vagy másról van szó... mert az aszexualitást nem kell és nem érdemes egyátalán megpróbálni 'gyógyítani', de ha nem erről van szó, lehet még esély...bár ez inkább a fiún múlik
19. Binky (válaszként erre: 18. - 7af3347250)
2010. márc. 9. 20:33

amiről te beszélsz na az más, mint az aszexualitás.

Nem lehet egy emberbe belenevelni azt, hogy ne kívánja a szexet. Max érdekes szexuális szokása lesznek, vagy félénk lesz vagy potenciazavarokkal küszködik majd.

Tudom a különbséget, de amit te írsz, hogy ki lehet gyógyítani belőle, az max az impotencia, vagy a félénkség lehetne. De az aszexualitásból te nem gyógyítasz kis senkit... A meleg sem lesz attól heteró hogy meztelen csajokat nézegetsz vele.

18. 7af3347250 (válaszként erre: 17. - Binky)
2010. márc. 9. 18:13
Nem is a sokkhoz kötöttem. Hogy betegség e, ez a mai napig kérdés az orvostudományban (attól függően, hogy miért alakult ki). Azt mondtam, hogy ez lehet nevelés kérdése. Ehhez elég annyi is, ha a pl az anyjától azt hallotta kiskora óta állandóan, hogy mondjuk a csók gusztustalan, és fúj, meg hű és ha...Azért az impotencia és a félénkség kicsit más, mint az aszexualitás...a nemi élet hiánya nem feltétlen jelenti ezt.
17. Binky (válaszként erre: 16. - 7af3347250)
2010. márc. 9. 16:40
Az aszexualitás nem betegség, nem feltétlenül kötődik valami sokkhoz. Lehet, hogy impotens vagy félénk, de ha egyátalán nem érdekli a szex, akkor nem kell gyógyítgatni...
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook