Arra lennék kíváncsi, hogy ha egyszerre lenne szükségem fogbeültetésre és szabályozásra azt hogyan lehetne megoldani? (tudásbázis)
7. vov
2012. dec. 3. 11:11
Konzultálj fogorvossal, az a biztos!
6. fc900fd0a6
2012. dec. 3. 08:42
Én arra gondoltam, hogy ahol hiányoznak a fogaim először mindet pótoltatom és amikor már beépült az implantátum akkor kérem a fogszabályozót az úgy nem jó? :S Vagy rosszul gondolom?
5. fc900fd0a6 (válaszként erre: 4. - Georgina319)
2012. dec. 3. 08:41
De a fogszabályozást csak ép fogazatra teszik fel úgy tudom. Vagy mégsem?
4. Georgina319
2012. dec. 3. 07:59
Előbb a fogszabályozást ajánlanám, és csak utána az inplantálást.
3. vov
2012. dec. 3. 07:58
Szia!
Keress egy jó szakembert, ez a legfontosabb!!!!!
Sajnos sokan csak a pénzre mennek.
A beültetés után több hónapot várni kell, míg rendesen beépül az implantátum. DE konkrétat sztem csak szakember tud mondani. Sok sikert!
2. fc900fd0a6
2012. dec. 3. 07:46
Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy ha egyszerre lenne szükségem fogbeültetésre és szabályozásra azt hogyan lehetne megoldani? Kiskorom óta esztétikai gondok vannak a fogaimmal, de az elmúlt években 1-2-t ki kellett húzni. Írtam már 1-2 helyre de nem érkezett még visszajelzés.
1. fc900fd0a6
2012. dec. 3. 07:45
Fogbeültetés és Fogszabályozás?
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre