Arctorna (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Az arctorna gyorsabb, látványosabb és hatékonyabb verziója a Take Ten kezelés, én nagyon szeretem. 💚💚💚😊
Még tavaly kipróbáltam kétszer, már annak is láttam a hatását, utána végig jártam egy bérletet, most meg rendszeresen elmegyek emlékeztető kezelésre. Ezerszer többet ér mint a szálbehúzás és fájdalommentes is. 41 éves vagyok, nagyon szépen látszik az eredmény, a két arcfelem között eltűnt a különbség is meg feljebb is emelkedett minden, megszűnt a lecsúszás. Emellett szoktam még menni bőrfiatalító kezelésre is, elektroporációra/mezoterápiára. Szerintem a kettő csak együtt mutat jó eredményt. Az izmok belül, a bőr kívül. Viszont hiába szép az ember bőre, ha le van csúszva az egész... Szedek vitaminokat, kollagént iszok, itthon is rendesen hidratálom a bőröm, így most tök jó. 😊
Sziasztok!
Tudna nekem valaki arctorna trénert ajánlani Szolnokon?Köszönöm szépen! :)
szia
szeretném kérdezni hogy itthoni Take Ten készülék létezik?? tud valaki róla hol lehet venni?
Szia jj13!
Bocsi, de csak most vettem észre az üzeneted. Igen, a take ten-ről van szó. Mi több mint 2 éve használjuk jó eredménnyel. Bp-en a 11. kerületben.
Üdv: Betti
Kedves Betti! Amiről írsz a Take Ten? Hol és mennyiért lehet igénybe venni?
Üdv.
jj13
Kedves banyi! hol jutottál hozzá, és mennyiért a Take Ten készülékhez? Ez a készülék olyan profi, mint amiket a szalonokban használnak?
jj13
Tanácsot kérnék.Van e veszélye annak, ha naponta használom az otthoni Ten készüléket az arcomra, 10-15 percig? Milyen gyakorisággal ajánlott a használata?
Banyi
Ha tud valaki az Örshöz közel arctornát, írjon.
Fokanyúl nem adott választ, ha esetleg valaki tudja, hogy hol van, akkor írja meg.
Én írtam neked privit,de nem válaszoltál még.
Hol lenne helyileg?
Sziasztok!
Akit érdekel az Őrshöz közel arctorna az írjon, mert tréner vagyok.
Sziasztok! Mindenképp bérletben érdemes gondolkodni, és akkor már nem olyan húzós, legalább is nálunk.
A próba kezelés is teljes értékű, viszont a ára nagyon baráti. Érdemes kipróbálni.
Az elektromos arctorna kezelésünk az arc izmainak intenzív tornáztatását végző eljárás, amely először a gyógyászatban bizonyította kedvező kozmetikai hatásait.
Az arc izmainak rendszeres, elektromos stimulálásával az izomtömeg növelését érjük el. A rendszeres edzéssel, arctornával, a keringés serkentésével az izom a korábbi terjedelmét veszi fel. Szó szerint, az arcunk ismét „formába jön”. A ráncok és a vonások megemelkednek, az arc feszesebbé, válik.
Már az első 10-15 perces kezelés szemmel látható eredményt hoz. Az izmok tónusa feszesebbé válik, a fáradt, fakó arc frissé, fiatalossá formálódik, és egészséges életteli színt kap. Minden egyes kezelés fokozza az arc izomtónusát, de tartós izomépítés csak a rendszeres edzéssel érhető el (ahogyan a testépítésnél is).
Az alapkúra nálunk 10x15 perces kezelési sorozatból áll. Hetente két alkalommal ajánljuk igénybe venni. Az izomedző kezeléseinkkel akár az ebédidő alatt is, éveket fiatalodhat az arc. Ez az izomstimuláló készülék a korábbiaknál ezerszer (!) nagyobb teljesítménnyel dolgozik.
Szia!
Írnál erről bővebben?
Az érdekel, hogy mennyi idő után látható a változás és mit várhat ettől a kezeléstől a vendég és milyen rendszerességgel kell járni?
Köszi!!!! :)