Aranyos kutya nevek. (beszélgetés)
Az anyukám-nak a régi kutyája egy spániel keverék volt Lédi volt a neve.A mamámnak papámnak egy német juhászuk volt Lordi volt a neve.
A másik mamámnak papámnak egy ilyen korcs kutyájuk volt Rex volt a neve eladták .Mostmár Buksi.És nekem a kutyám neve Lordi.
az én kutyám pedig palota pincsi és a neve Buksi
az unokatesómé puli az ő neve Pajti a másik unokatesómé is puli az ő neve pedig Kópé
a mammnál pedig az egyik tacskó neve Bolhi de már volt Picur is
Sziasztok! Berni pásztor egy hónapos fiú kiskutyának milyen nevet lehetne adni? Vmi különlegeset és egyben szépet szeretnék :)
Köszik a választ.
Barni volt .
Most Mollynk van .
Mopsom : Papucsrágcsi Szotyola (Szotyi)
Chihuahuám: Art de Chiko (Árty)
Bordell Colldiem : Lili Colldie (Lili)
A mi kutyánk egy amerika staffordshier terrier, hatalmas, erős és a férjem a Satu nevet adta neki, mert amit megfog, azt nem engedi, mintha satuba szorította volna.
Van egy foxink is, ő Taxi. Régen volt két pulink, Csini és Baba. Előtte pedig két foxink, az egyik Rugó, mert amikor a férjem vitte bicajjal valahova, mindig kiugrott a kosárból, a másik pedig Szivacs, mert amikor letettük a tejestál elé, hangtalanul szívta fel a tejet :D
Tényleg az a legjobb, ha ismerkedés közben, ráillő nevet kap a kutyus.
Szia!
Az én kutyámnak Ropi volt a neve.:o)
Imádom a labradorokat! Majd valamikor én is szeretnék egyet! Jelenleg egy labrador keverék kutyám van,aki nagyon világos,olyan piszkos-fehér/ gyakran tényleg piszkos!/,a neve Albert.
Az eddigi ajánlatok közül nekem is a Csoki és a Gesztenye tetszik.
én ismerek olyanokat akinek a kutyájuk neve:
Satu, Beton , .-P
Fogd a kezedbe a kutyust, nézz rá, és ami eszedbe jut, az legyen a neve.
(Én a cicáimmal csináltam így. Olyan különleges neveket adtam nekik: Pingi-pungi, Bedekó)