Anyóst dícsérő fórum (beszélgetés)
Hát igen. Tudom, hogy nehéz, mert két különböző generáció, és nem mindig értenek egyet.
Viszont én tudok hallgatni :) Tehát, ha nem is igazán értek egyet az idősebbekkel (nem csak anyósra gondolok, bár vele általában egyetértünk), akkor szépen meghallgatom, bólogatok és nem ugatom le, hogy nincs igaza, meg hogy én így gondolom és kész, hanem hagyom, mert lehet később kiderül, hogy mégis igaza volt. Ha meg nem, akkor nem, de ő is örül, hogy valaki meghallgatta. :)
Nem hiszem ,hogy teljesen igazad van,mert a fiatalok sem ismerik a szót: TOLERANCIA!!
Nagyon sok embert ismerek,köztük fiatalokat,a gyermekeim haverjait,barátnőit,akik mindenkinél jobban tudni vélnek mindent stb,de ha rá kérdezek nézd meg a másik oldalt,vagy gondold át hogyan képzeli a párod anyukája/apukája stb.sokszor be igazolodik a gyanúm,hogy végig sem gondolják csak Ő az anyós/após ugyebár,akik csak okoskodnak.
Sajnos nem akarják a fiatalok elfogadni a párjuk családját sok esetben,pedig a család hozzá tartozik a párunkhoz, ha akarjuk ha nem.
Nem azt mondom,hogy én nem osztom ki a menyeimet,de igen,pl-ul a fiamról panaszkodott tegnap az egyik menyem akik már külön élnek,hogy miért nem jött haza(hozzám aludni),mondom miért kérdezed(?)mert hallotta hogy nem aludt itthon,erre én elmagyaráztam neki,hogy már semmi köze a fiamhoz ilyen téren,és ha nem jön haza felnőtt ember akkor kimarad(de nekem szólt,hogy csak reggel jön haza).
Ma reggel bocsánatot kért,és azt mondta igazam van,de aggodott érte,mondtam semmi gond,de akkor legközelebb engem hivjál és én elmondhatom,hogy ne aggodj.
Ennyi,és igy rendeztük a dolgokat,nem haragszik igy senki,sekire.
Nem túl népszerű ez a fórum:-)))))
Ennyire kevés jó anyós lenne? :D
kacsa mama!Nagyon jó,hogy ennyire jó a kapcsolat a gyerekeiddel,menyeiddel,de hidd el sokan okkal szidják az anyósukat.Szerintem minimum a 90%-a maga tehet róla,hogyha rossz a kapcsolata a menyével.
Nagyon örülök,hogy van ilyen fórum,mert én is imádtam/imádom az anyósomat.
A fia trgikus halála szét választott bennünket,de nem haragszom rá ezért,nehéz lehet látnia hol volt boldog a fia,aki már nincs az élők sorában.
A lehető legjobb nagymama volt,a ma már felnőtt gyerekeimnek,ami az én anyukámról nem mondható el annyira.
Én is anyós vagyok 2 helyen,de mind két menyemmel fantasztikusan jó a kapcsolatom,tőlem kérnek sok mindenben tanácsot.
Nagyon haragszom az olyan emberekre akik csak szapulják az anyósokat,de nem gondolnak bele,hogy ők nevelték fel a szerelmüket/vagy a gyermekeik édesapját.
Az én anyósom egy szenzációs asszony! Nagyon szeretem! Nagyon sokat segít,bármiben számíthatok rá! Néha jobb,mint egy barátnő! És hála Istennek,egy városban is lakunk!:-)
Cserébe én megajándékoztam 1 unokával!:-) Amitől rettentő boldog!