Anyatejgyűjtő kagyló- hogy kell használni? (tudásbázis)
Nekem is van.
Szellőző lyukak ide vagy oda, nekem vákumot képzett a mellbimbómmal, szóval az állandó enyhe szívóhatás miatt a tejtermelés serkentésére is jó volt! :)
Sebes mellbimbóra legjobb egy is tejet kinyomni, eldörzsölni és hagyni megszáradni. Ezt mondta a kórházi védőnő.
Nekem volt ilyen tejgyűjtő kagylóm. Általában tele is lett, úgyhogy kész mutatvány volt elővarázsolni a melltartóból. Csak egyszerűen be kell helyezni a mellbimbót, a szellőző lukacskák felfelé legyenek. Ha feláll az ember szoptatás után, akkor nem szabad előrehajolni, mert ha sok van benne kijön a szellőző lyukakon. Általában egy melltartóbetétet is tettem a kagyló és a melltartó közé, nehogy olyan legyen a ruhám, ha elbénáznám.
Szia!
Ennek az a lényege, hogy szoptatáskor az éppen nem a baba szájában lévő ciciből folydogáló tejet felfogja és így az hűthető és tárolható lesz. Ahelyett, hogy a melltartó betétben kötne ki. :)
Sziasztok!
Sajnos nekem mindkét kisfiam tápszeres volt, így nem volt szükségem ilyesmire, viszont a sógornőm kapott, és nem tudjuk hogyan kell használni.
Volt valakinek ilyen? Mire jó?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Hogyan kell használni a Student féle T próbát?
- Sok tojásom van... el kellene használni, kellene ötlet
- Dr. Deppe Endo Star - Lavage bélmosóport hogyan kell használni?
- Hogyan kell optimálisan használni a laptopot akkumlátorról?