Antibiotikum és köhögés (beszélgetés)
Én épp januárban voltam így, nem akart elmúlni...
Útifű tea a megolás. 1-2 nap alatt használ.
Szia!
Köszi a tippet. Igen, lehet, hogy a régi jól bevált módszerek hatásosabbak, mint ez a sok új gyógyszer. Kipróbáljuk, hátha bejön...
Szia
az én fiam s sokáig köhögött de a gyógyszerek nem hatottak
De itt a hoxán egy kedves anyuka adott egy tippet.
És hatott
Egyszerű és jó.
Vöröshagymát szlj fel és tegyél rá kristálycukrot annyit,hogy ellepje.A radiátorra tedd fel és hagyd elsziruposodni.Aztán a szirupot add a gyereknek.
Nekünk a 2. nap végefelécsökkent a köhögés és 4 nap múlva nem köhögött egyáltalán.
üdv
Szia!
Köszi, hogy írtál. Erről a szirupról én még sosem hallottam, hol szoktad venni? Egyébként ha jól emlékszem, a Prospan szirupról olvastam, hogy csökkenti a gyulladást is.
Szia!
Én ipepakuána szirupot szoktam venni a lányomnak, ha még nem köhög annyira, hogy orvoshoz vigyem, ez általában segíteni szokott. Szerintem olyan köptető nincs, amiben gyulladáscsökkentő is van, bár lehet, hogy rosszul gondolom, mindenesetre a Stodal szirup is jó, az ráadásul homeopátiás, de el kell olvasni a betegtájékoztatót, nem lehet, csak úgy beadni neki, mert az "illóolajok, aromás anyagok egyidejű alkalmazása a homeopátiás gyógyszer hatását jelentős mértékben befolyásolhatják."
Amikor beadod neki, előtte, utána fél óra elteltével ne egyen mentolos, eukaliptuszos cukrot, rágót, ne mossatok fogat, és kerülni kell a mellkaskenőcsöt is, ha kámforos.
Sziasztok!
Ti mit tesztek, ha a gyermeketek antibiotikum kúra és köptető után egy héttel még köhécsel?Olyan erőltetett a köhögés "krákogós", de este semmi, éjjel alszik. Ismertek-e olyan köptetőt, amiben van gyulladáscsökkentő is és esetleg elkerülhető vele az antibiotikum?Köszi minden választ:Timi
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Méregdrága antibiotikum...
- Rengeteg antibiotikum, nem múló probléma, mit tegyek, kihez menjek??
- Tüszős mandula meggyógyul antibiotikum nélkül?
- Tüszős mandulagyulladásra kell antibiotikum?
- Elhúzódó hurutos köhögésre jó az antibiotikum?