Amikor az álmok felkavarnak (beszélgetés)
én azt tapasztaltam,hogy már attól elvarródnak,hogy egyszerűen a valóság más,mint ami az ember álmaiban megjelenik..látod,h már ő nem oylan..mesél a feleségéről és a gyerekéről..látod,hogy már csak úgy néz rád,mint egy régi kedves ismerősre...lehet érzni személyesen,hogy már távol kerültettek egymástól,és csak a szeretet emléke,vagy halvány nyoma van meg valójában
ha meg mégsem,akkor egymásnyakábaborulás van..
szerintem először érdemes levélben kiírni magunkból..aztán kitalálni,h elküldjük e tényleg..és ha elküldtük,és nem válaszol..na az pl egy jó hidegzuhany,ami lehűtheti a kedélyeket,és az álmokat
Huhhh.... Jó a kérdés...
Nem tudom. :)
Felnek attol, hogy egy talalkozas jobban felkavarna, mint kellene. A szerelem amit a ferjem irant erzek elvitte a masik erzelmet, es mar nem szoktam ra gondolni.. csak amikor almodom.. Es neha konnyebben elmulik, neha nehezebben. Es most a "nehezebben mulik" periodus van.
Ezert szeretnem tudni, hogy mas hogy van ezzel.
Hát.... Valóban nagyon felkavarnak.
Ebből mindig arra következtetek, hogy valahol a tudatalattimban "motoszkál még" az a valaki...
Talán próbálok összehozni egy találkozót, hogy elvarrjuk az elvarratlan szálakat.
Elfojtani nem érdemes, mert egyre durvábban jön elő.:)
Óóóóóóóóó, de jó téma, nem is értem, miért nem én indítottam e fórumot...
A rejtett vágyak álmainkban elő-bukkannak, ha akarjuk, ha nem...
(Rengeteg frusztrációt okozva ezzel.)
szerintem azért,mert a befejezetlen dolgok befejezésért kiáltanak.Ami nem jelenti azt,h meg kell tenned vmit,lehet,hogy ha kiírod magadból azokat a bánatokat,meg az illúzióidat,akkor már többet nem fognak bánatként felbukkanni álmodban
Maga a felbukkanó személy pedig valószínűleg nem önmaga miatt jön fel az álomban,hanem vmi fontos,elintézetlen,félbehagyott érzés miatt,vagy valami vele kapcsolatos tapasztalat miatt-hogy pl nagyon egyedül érezted magad,és ezt mellette élted meg a legjobban,vagy hogy csúnyán becsaptak,vagy valamit nem láttál át..
Mert ott van az a bizonyos talán, a hátha.....
Szerintem.