Mit jelenthet az álmom? (beszélgetés)
Úgy értettem, hogy nem csak az egyértelmű válaszok érdekelnek. Nem vagyok bolond, tudom, hogy mik az álmok racionális értelemben. Az agy nagyon érdekes dolog.
Viszont az álmok jelentésének és az álomfejtésnek is meg van a maga "tudománya". Sokan kutatják és foglalkoznak ezzel is. Gondoltam hátha van itt is olyan, aki fogékony az ilyesmire. Nem azért, hogy azt halljam, amit hallani akarok.
Semmi extrát nem jelent, nosztalgia vagy szereted még mindig.
De ez komolyan annyira nem egyértelmű, hogy fórumot kell róla kiírnod? :)
Nagyon boldog párkapcsolatnak lett vége a közel múltban, rajtunk kívülálló okok miatt. Nem volt se vita, se semmi ilyesmi, nincs harag. Még fáj nyilván, mert maradtak érzelmek bőven, de nem a belebetegedős szinten.
A kedvesemmel eddig még soha sem álmodtam, durván két hete nem is kommunikálunk semmilyen szinten, hogy könnyebb legyen és úgy tűnik, hogy így tényleg az is.
Azonban múlt éjjel, most először benne volt az álmomban (amire emlékszek legalábbis).
Nagyon sok mindenre emlékszek, egy sima nyaralós álom volt a barátaimmal, semmi elrugaszkodott dolog, akár a valóság is lehetett volna. És egyszer csak ott voltam Vele, egy esernyő alatt álltunk ketten, esett is az eső, és boldogok voltunk, csók, ölelkezés. Ennyi volt az egész.
Tudom, hogy ennek a jelentését magamban kéne csak keresnem, de azért érdekelnének a vélemények...van e az esernyőnek szimbolikája stb. Nem csak a "tudományos, pszichológiai" válaszok érdekelnek.
Köszönöm szépen :)
További ajánlott fórumok:
- Mit jelenthet az, ha álmomban férfi vagyok?
- Mit jelenthet ha álmomban kiesett 2 fogam?
- 18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok?
- 3 héten belül 4 álmomban is megjelent a "WC szimbólum". Mit jelenthet ez?
- Mit jelenthet, ha tolószéket toltam álmomban?
- Akik értenek az álmokhoz, álmok jelentéséhez: mit jelenthet, ha álmomban valakit (egy ismerősömet) ugy megbántottam, hogy sirt?