Aloe Vera spray gátmetszésre. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? (tudásbázis)
Akit érdekel hogy pontosan mire is jó, illetve mit "tud" a first, az írjon privát üzenetet és megírok mindent amit tudok.
aloe first gátsebre nagyon nagyon jó
szerintem egyik se, én is kérdeztem az előbb
hát ez az, sztem egyik sem, az ergokalciferol az D-vitamin. A metil-parahidroxil benzoát tartósítószer. Nekem úgy tűnik nincs. Lehet, hogy régen volt benne, mert én láttam már olyan reklámot, hogy oda volt írva: hormonmentes. Amúgy felhívtam a gyárat :) (emilcím nem volt megadva), elvileg visszahív az ügyintéző, hogy van- e benne, meg mire jó a hasnyálmirigy por :)
És ebből melyik a hormon, hogy laikus is értse :)
A készítmény hatóanyagai: 4 NE (0.1 ľg) ergocalciferol, 12NE (8 ľg) szintetikus olajos A-vitamin koncentrátum, 9 mg hasnyálmirigy (pankreász) por, 150 mg cink-oxid 1 gramm kenőcsben.
Egyéb összetevők: metil-para-hidroxi-benzoát, levendulaolaj, koleszterin, eukaliptuszolaj, glicerin-monosztearát 40-55, finomított napraforgóolaj, tisztított víz, gyapjúviasz, sárga vazelin.
melyik összetevője hormon?
én használtam rá first-öt,a zöld krémet meg az egyik nővértől vettük,ő is erre esküszik (szokott lenni,de pont elfogyott pár hónapja,jól jött,hogy nála épp kéznél volt :))
ezek részei a kis gyógyszeres csomagomnak amit mindenhova viszek,rengeteg dologra jók.
igen, ez a szomorú, és ami a legszomorúbb teljesen bababarátnak minősítik!!! és sokan napi rendszerességgel ezt használják
A First nem csak sima aloe vera spray, propolis és 11 gyógynövény is van benne.
Nekem minidig van egy kis spray a táskámbam.
A Dm-set nem ismerem.
És amiben hormon van, azt hogy a fenébe lehet kapni vény nélkül??????
én a Firstre esküszöm... mást nem is nagyon próbálnék ki... nagyon szeretem és meg vagyok elégedve a Foreveres termékekkel, élen a Firsttel :)
Jó a DM-ben kapható Aloe vera spray is vagy csak a First? Én erre gondoltam
[link]
egyébként tök mindegy milyen hormon van benne, jobb valami enyhébb dolgot használni, gyerekeknél meg különösen!:)
nekem az anyósom gyógyszerész, ő mondta, hogy mellékvese hormon van benne, és a neten is találtam erre utalást, szóval ő mondta, hogy nem érti gyerekeknek miért nyomatják a neogranormont:(
neem, férfihormon tuti nincs benne, most elolvastam az összetevőit! De sokkal jobb van benne, hasnyálmirigy por! Így van írva legalábbis! Namármost a férfihormont nem a hasnyálmirigy választja ki. De megpróbálok utánna járni miért van benne ez???
gátmetszésre én is aloe vera spray-t használtam! nagyon bevált!
A First tényleg jó mindenre, még torokfájásra is. De nekem bevált a zöld krém is (császár után hegesedésre)
a krém is jó, de hozzá kell érni..:) a firsttel nem kell hozzáérni sem, tehát kevéssé fáj:)
First nélkül én sem megyek sehova :)
sudocreme amióta megvan a gyerek, is ilyen jolly-joker lett, ha a sok mosogatástól ekcémás az ujjam: sudocreme, piros a gyerek popsija: sudocreme, a nyála felmarja az állát: sudocreme, a nagy melegben a nyakacskájánál a redő bepirosodik: sudocreme, csúnyább horzsolás, pattanás: sudocreme...:)))
neogranormonnal vigyázni kell, férfihormont tartalmaz!!! jobb a sudocreme, de kislányoknál sunust kerülni, mert hámosít, és a szeméremajkak összetapadhatnak miatta!!!
Én a császáros sebre használtam, sajnos be volt gyulladva. De egyébként mindenre azt fújom én is,kötelező tartozék. Nyugodtan használd arra is, segíteni fog.
én Neogranormonnal, Sudocremmel kenegettem a gátmetszést. De ez is biztos jó
igen, nagyon bevált! két nappal a szülés után leguggoltam!!! bár igaz a dokim állítólag nagy jól varr... de biztos, hogy ez a spray csodákat tett, amikor szívódott fel a varrat, és viszketett, húzódott (már itthon), akkor is nagyon jól hűsített, és segítette a gyógyulást, azóta is használjuk, pl pelenkakiütésre is jó volt!
én ki sem mozdulok nélküle:) jó gyereknek bárányhimlőre, égésre, napégésre, csípésre, bármilyen sebre, torokfájásra, hüvelygyulladáűsra..
az aloe vera first mindenre jó!! nyugodtan használd!!!segíti a gyógyulást
a First-re gondolsz? vagy másmilyen spray-re? ez engem is érdekelni...
Valakinek van tapasztalata estleg halott róla:Aloe Vera spray a gátmetszésre?
További ajánlott fórumok: