Aloe vera gél tapasztalatok.... (beszélgetés)
sziasztok
tudnátok ajánlani, arra is, hogy a kicsi lányom nem tud kakilni?
valahol olvastam, hogy ez jó
köszönöm
Attól függ, hogy mi a célod.
A natúr gél (sárga dobozos) - méregtelenít, táplál, harmonizálja az immunrendszert. A cukorbetegeknek kifejezetten ajánlatos, hiszen még gyümölcscukor sincs benne.
Nagyon jó tapasztalataim vannak cukorbetegség területén! Én személy szerint egy "fogyókúra", életmód változás miatt iszom.
Borzasztóan lelassult az emésztésem és nem találtam megoldást rá. Mellette csúnyán elsavasodtam, jött a reflux... stb.
Nekem segített, ami nem csak azt jelenti, hogy megszűntek ezek a problémák, de sikerült már egy jelenősebb mennyiséget ledobnom. Ha érdekel, a többi gélről is tudok részleteket írni! :-)
Csak a legjobbakat tudom írni az aloe veráról. Ittam az aloe vera gélt vörös áfonyásat és papayásat. Immunerősítés céljából vásároltam, ugyanis allergiás vagyok. Ha kezdődik a hideg szezon becsukjuk az ablakot elkezdek köhögni, és folyik az orrom. A termék fogyasztása után kb. 5-6 héttel megszüntek a tüneteim. Mellesleg még az állandósult gyomoridegemet is elmulasztotta. Úgy döntöttem - a 10 napos kihagyásokkal - folyamatosan fogom fogyasztani a terméket.
Az általam vásárolt termék a Lily Of The Desert márkájú.
De még találtam egy pár dolgot.Most bemásolom.
Másik gond lehet a baba (de akár a felnőtt) emésztésével a székrekedés, a szorulás.
Az Aloe Vera gél -mely többféle kiegészítővel kapható- fellazítja a bélrendszer lerakódásait,
magas rosttartamának köszönhetően megelőzi a hasonló problémákat és koncentrál, nagy
tisztaságú Aloé tartalmának köszönhetően segít méregteleníteni a szervezetet(már a piciét is).
Ne terheld gyógyszerekkel, hashajtókkal a baba szervezetét és a saját tested!!!
Miközben az Aloe Vera termékekkel enyhítjük a görcsöket és méregtelenítünk,
közben az emésztőrendszer faláról letisztítjuk a lerakódásokat, amivel a
tápanyagokat felszívó felület növekszik, ezáltal hatékonyabb az emésztés,
de a gyógyszerek és gyógyhatású készítmények hatóanyagai is jobban hasznosulnak.
Gondolj csak bele!!! Beteg a pici, vagy nem eszik rendesen... Ezek a gondok megoldhatók...
Amivel ezeket a pozitív hatásokat elérhetjük, az Aloe Vera gélek valamelyike...
Én az alap-sima gélt iszom. Energia szintem nővelése céljából vettem meg. Amióta iszom, nincs szükségem kávéra, reggel könyebben ébredek és a munkát is jobban bírom :) Másik tapasztalat: refluxom van, az első üvegnél járok és alig van tünetem :) Kitisztitja az emésztő rendszert, méregtelenít! Mindenkinek bátran ajánlom :) Anykám ma vett Argit, kiváncsi vagyok az Ő tapasztalataira :)
Mindenkinek jó választást, én próbáltam a Lilly of desertes roppant olcsó verziót, amiből 2 üveget megittam és semmit nem éreztem. Utána rohantam venni minőségit, eredetit.
Drágább a Forever Living-es, de megéri :) Pár hét alatt érezni lehet a többlet energiát, aktivitást :)
1 Jó tapasztalat :)
Én pár éve egy műtéti pech sorozat után amikor minden reménytelennek tűnt, csak ettől lettem jobban!
2 üveg Berry-t ittam meg.
Már csak a benne lévő elefánt adag C vitamin miatt is jó lehet.
Én sose felejtem el.
Mindenkinek ajánlani tudom :)
Én adom a lányomnak 2 hós kora óta(most 1 éves).
Szereti.Sőt, ha meglátja a kezemben akkor sikít.
Egyszer nem volt beteg.Szerintem ez a gélnek köszönhető.
most kaptam apumtol ,forever márkájú.kis sárga Doboz.
most néztem hogy ennek rengeteg változata van,van berry-s az föleg nöi bajokra van,sajna nekem a sima van,natúr.az is hatásos lehet ilyenkor vagy az nem?
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Használtál aloe verát? Milyen tapasztalataid vannak?
- Aloe Vera spray gátmetszésre. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
- Aloe Vera fogkrémet használók tapasztalatait várom
- Forever Aloe Vera Ultra Lite tapasztalatok
- A Forever Vision aloe verás termék használt valakinek rövidlátás esetén? Esetleg tapasztalatok nagyfokú rövidlátásnál?