Almás-fahéjas frissítő recept




1 alma
1 rúd fahéj
3 liter víz
Az Almás-fahéjas frissítő elkészítési módja:
Egy uborkás nagy üvegbe szeletelj bele egy almát. Bármilyen fajtát választhatsz, a víznek olyan íze lesz, mint az almának.Add hozzá a rúd fahéjat egyben vagy néhány darabra törve. Öntsd fel vízzel, vagy ha hidegen szereted akkor töltsd fel a kancsót félig jéggel és utána öntsd fel vízzel.Tedd be a hűtőbe, és hagyd kb. fél órát állni, amíg az ízek kiáznak. Ha egy éjszakára hűtőben hagyod, másnap megállás nélkül rá fogsz járni. Frissít, méregtelenít, felélénkít és igen finom hűsítő.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2013. jún. 17. 15:54
Az almás-fahéjas frissítő elkészítési módja és hozzávalói.