Allergiára tudtok valamit? (beszélgetés)
Nem, sóoldattal.
Nekem a Lendin vált be, háziorvos felírhatja.
Nekem ezek a recept nélküliek semmit nem érnek. Tavasztól késői őszig, kapar a torkom, tüsszögök, folyik az orrom, viszket a szemem, orrom, szájpadlásom.
Ebből 1 reggel és minden rendben van, viszont nem hébe hóba kell szedni, amikor a tüneteket érzed, hanem végig szezonban.
Légúti allergiáról beszélsz, de nem mindegy, hogy mire vagy allergiás és milyen mértékben.
Ez kivizsgálást igényel.
Fémérzékeny vagyok. Nem vizsgáltattam ki magam csak a fogászati fémekre. Így nem viselek ékszereket, vagy olyan ruházatot, szandált, ahol közvetlenül fémmel érintkezhetnék.
Vizsgáltasd ki magad!
Amit Enissa ajánlot, az orr öblögetése az általánosan használható. Nem viszel be a szervezetedbe haszontalan dolgokat és hatásosan támogathatod az immunrendszeredet.
Ezzel fordulj orvoshoz. 1001 készítmény, praktika van és mindenkinek más válik be.
Gondolom, ha leírják 15-en, hogy mit használtak, ami hatásos is nekik, nem fogod végigpróbálni mindet, főleg úgy, hogy van ami vényköteles.
Talán a gyógyszertárban tudnak felvilágosítást adni.
Egy biztos az orr öblögetése nem árt, hogy a polleneket, port kimosd.
Erre is a gyógyszertárban találsz speciális eszközt.
Jobbulást!
Allergiára nektek mi szokott segíteni? Milyen gyógyszer, orrspray, homeopátia, természetes gyógymód?
Légúti allergiára kellene valami.
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Kapott már valaki allergiára (szteoridtartalmú)injekciót?
- Beszélgessünk az étel allergiáról, mondjuk el tapasztalatainkat egymásnak!
- Kisgyereknek tudtok allergiára orrspray-t vagy orrcseppet ajánlani?
- Szemöldökfesték allergiára tudtok valami krémet?
- Szeretnék megtudni valamit a Matuzalem elnevezésű étrend-kiegészítővel kapcsolatban: allergiára használható-e, gyerekek szedhetik-e?