Állandóan az apostagi kislányra gondolok, akit egy hete... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
13. Tutijógazdi
2022. nov. 16. 20:51
Ez nagyon szép tőled.A feleségem is sokat foglalkozik a témával,talán túl sokat is,folyton az ezzel kapcsolatos információkat gyűjtögeti.Ha van friss információd a kislányról akkor kérlek,írd meg itt is.Előre is köszi.
2022. nov. 13. 21:03
Jó lenne, ha valaki tudna közelebbit róla. Én csak azt tudom, ami a neten van.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Wukovics25)
2022. nov. 13. 21:02
Súlyos agysérülést szenvedett😞
Nagyon fáj.
Nincs senkije, gondolom valamilyen intézetbe kerül majd.
Miért történhetett ez meg?
10. wukovics25
2022. okt. 20. 03:59
Mintha magamat olvasnám....Azóta olvasott valamit valaki róla? A szívem szakad bele :(
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Soufflet)
2022. szept. 21. 06:44
Nem tudom. Mindig ilyen voltam, de mióta gyerekem lett, kikészülök, ha ilyesmiről hallok. Látom a környezetemben, hogy ez nem normális. Sajnálja persze mindenki, de a következő pillanatban éli a saját életét tovább.
Nekem meg a gondolataim nála járnak, pedig tudom, hogy segíteni nem tudok.
Nem "jóemberkedni" akarok.
8. Törpilla
2022. szept. 21. 04:32
Szívből sajnálom a kicsit és látszik mennyire igazságos az élet, nem minden nőnek való gyerek, ezért meg egyenesen kár leszülni bárkit is.
7. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 21. 04:09
Nem tudom az esetet, de miert gondolsz ilyenekre?
6. pteri (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 21:43
Nekem is sokszor eszembe jut. Eddig is vacak élete lehetett, egy alkoholista, beteg anyával, meg a nevelőapa és nagypapa se sokat tehetett, ha csak azt tudják mondani, hogy az nő nem szedte a gyógyszereket, néha bekattant, jóvanazúgy. Ilyenkor kellene a családvédelemnek lépni, mielőtt tragédia történik. Remélem sose látja őket többet a kislány, ha életben marad, kis ártatlan.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Hello Titti)
2022. szept. 20. 20:40
Igen😪 most ott fekszik a kicsi egy kórházban egyedül, élet-halál között. Ha valami csoda folytán fel is épülne, nem tudom elképzelni, milyen élete lenne. És kicsit több, mint egy hete egy tündéri, egészséges kislány volt.
4. Hello Titti
2022. szept. 20. 19:08
Ez valami borzalom. Inkább magát késelte volna meg ! Szegény kislány !
2022. szept. 20. 18:02
Volt előjele, ivott és mentálisan beteg volt az anya.
2. simple
2022. szept. 20. 17:37
De létezik az, hogy az ilyennek nincs semmi előjele? Furcsa viselkedés vagy valami.
2022. szept. 20. 17:37
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?