Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja recept

Alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja hozzávalói:
2 adaghoz:
1 doboz bio natur joghurt,
1 db alma,
1 db narancs,
2 db kivi,
fél lime leve,
2 cm gyömbér,
2 kanál méz (vagy édesítőszer)
ízlés szerint: őrölt fahéj
díszítéshez: egész fahéj


Alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja

Az Alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja elkészítési módja:
Az almát megmossuk, eltávolítjuk a magházat és héjastól felkockázzuk. A narancsról és a kiviről lehámozzuk a héját és azokat is felkockázzuk. A felkockázott gyümölcsöket egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a mézet, ráfacsarjuk a fél limét, belereszeljük a gyömbért, majd hozzáadjuk a joghurtot. Az őrölt fahéjjal fűszerezzük és alaposan elkeverjük az egészet. Ezt követően egy salátás tálban tálaljuk és egy egész fahéj rúddal díszítjük ezt a vitamindús gyümölcsjoghurtot.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro fahéjas gyümölcsjoghurtja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook