Alanesse életmódváltás (beszélgetős fórum)
Szia,
A Biotech es Scitec inkább heti 1-2 alkalommal edzés után jó lehet, bár az összetevői nem olyan jók szerintem. Az Alanesse az jó diétához is, mert napi 6-7 adagot is tudsz enni, mert nincs benne semmi felesleges, káros adalék (szója, nátrium glutamát stb). Stevia van benne. Szerintem semmi mellékíze nincs, ami a többi porról nem mondható el. A Facebook csoportban van egy csomó ember aki ezzel fogyott, szerintem érdeklődj ott, vagy a weblapon nézz körbe :)
Szia!
Nemrég pont láttam valahol, hogy hirdeti a fehérjeport.
Nem tudom milyen minőség, de a garantáltan megbízható, jó minőségű Biotech és Scitec fehérjeporok sokkal jobb árban vannak, az elképzelhető összes ízben. Én inkább azt venném. (Ahogy veszem is, edzés után kihagyhatatlan)
Sziasztok!
Úgy láttam az alanesse nem olyan régi dolog, de mostanában találkoztam ezzel a honlappal. Van esetleg köztetek olyan aki próbálta már? Esetleg megvette a diètát? Természetesen nem a teljes tartalmára lennék kiváncsi csak arra hogy érdemes-e megvenni, esetleg azt hogy keto jellegű vagy sima saját “találmány” és hogy tartalmaz-e konkrét ételeket, recepteket, menüt.