Alacsony puha méhszáj és negatív ovu teszt? (beszélgetés)
Ha kétnaponta együtt vagytok, akkor nem tudod elkerülni a megfelelő napot. Még tesztelni sem kell. Legfeljebb azért, hogy tudd: van-e az adott hónapban peteérésed.
Ha minden rendben a ciklusoddal és hormonálisan is, illetve a férjed is egészséges, akkor elég, ha normálisan élitek a (nemi) életeteket :)
Én biztos, hogy nem nyúlkálnék fel. Szerintem is hagyj fel ezzel a rossz szokással.
Jó egészséget! Sok sikert! :)
Te folyamatosan nyukalsz fel?
Es ha beviszel valami fertozest?
Sziasztok! Eléggé ellentmondásos a jelenlegi helyzet, ezért szeretnék rá kérdezni mások hasonló tapasztalataira.
14-15. napon voltunk együtt, az LH teszteket a 14. napon kezdtem el, totál elfelejtettem hamarabb elkezdeni, hogy lássam mettől-meddig pozitív.
Így a 13. naptól (4 napon át) alacsony és nagyon puha a méhszáj. 15. naptól csináltam ovulációs tesztet, akkora negatívok, hogy csak na.
Most szerintetek melyikre hallgassak?
A méhszáj puha és nagyon alacsony állapotára, vagy a negatív LH teszteknek?
Egyébként van amikor szépen pozitív a hónap közepén tankönyvileg az ovu teszt, de a méhszájam fent van magasan és nagyon kemény.
De van olyan hónap, amikor puhább vagy nagyon puha, és középen van, vagy nagyon lent.
Már arra is gondolok, hogy a ciklus elején volt peteérésem, de akkor megvoltak a klasszikus termékeny napok jelei, és pont lemaradtunk az egészről.
Másnak is volt már ugyanígy, és ezek ellenére terhesség lett?
További ajánlott fórumok:
- Negatív teszt, de lehet baba?
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Van köztetek akinek kicsit magasabb a tesztoszteron szintje, a progeszteron szintje pedig alacsony?
- 3.3 mm tarkóredő, kombinált teszt alacsony kockázat - tapasztalatok