Akivel itt jellemmzően lehet 00 és 02 óra között beszélgetni... (beszélgetés)
Koppp-kopppp!
Haynalt keresem.:)
Természetesen,itt a kiszolgálás idézőjelben értsd!
A gyerekeinek inkább tanítgatás ez,hogy majd ők is így csinálják a szeretteiknek.A párom felé.az együtt,egymásért elve:)
Idegenekért meg tolerancia :)))
Ez nagyon korrekt hozzászólás volt.
Nem baj, ha picit belekötök?:)
"Csak szerényen,mindent,és mindenkit kiszolgálva" - írod.
Neked nem kell kiszolgálnod senkit!
Szeretettel tedd a dolgodat... az bőven elég.
Nem imádkozok,nem is tudok.De minden szavunk,és gondolatunk hozzá.és neki,és érte szól.
Azt hiszem,hogy azok akik remetének,vagy jóginak,vagy nem is tudom minek mennek,hogy imádkozásukkal keressék az Istent,és bocsánatát,közben elmélkednek,nagy magányukban...mi pont azt csináljuk főzés közben,munka közben,...és látod még itt is:)
Csak szeretnénk "tiszták" lenni az Úr színe előtt! Csak szerényen,mindent,és mindenkit kiszolgálva,hogy csak nekik jó legyen,önzetlenül,toleránsan.......és ez nekem elég.
Remélem Neki is:)
Úgy legyen!
(Ez az "Ámen" a keresztény imádkozásokban.)
Szoktatok imádkozni?
Igen, ha úgy gondolod.
Mivel le is írtad, biztos, hogy úgy gondolod.
Látod? Itt az első feladat.
Készíts egy "fehér fény burkot" (FFB) magad köré és máris mentesülsz ezektől.
A negatív emberek, energiavámpírok úgy mint a mindennapjainkban, itt is megjelennek. Ez az élet velejárőja.
A te dolgod az, hogy "visszapattanjon" az ö negativitásuk rólad.
Persze,nem az:)
Ha megjelenik egy ilyen fórumcím,egy két embert érdekel a téma,de aztán jönnek a hitetlenek,és azt mondják,hülye vagy,és onnantól nem mész oda,mert negatív élmény nem hiányzik senkinek:(
Abszolút kötelező olvasmány annak, aki tovább akar lépni a hétköznapokon.
Igen, olvastam.
Nem. Én nem olvasok könyveket ilyen témában.
Mondtam már,hogy a Bengáli tűz volt a legelső,ami,mint vallásos könyv egyáltalán a kezembe került(Most azért ne menjünk bele,hogy az inkább utikönyv,vagy regény)....meg régen volt nagyanyámnak egy református énekes könyve.:)
Mert az ezotéria nem kézzelfogható dolog,és a tudomány csak a feketét és a fehéret ismeri el!
Nincs rózsaszín,vagy világoskék:(
Ha már ezotéria:
Most Thorwald Dethlefsen-től a A sors mint esély-t szeretném elolvasni. Nem olvasta valamelyikőtök?
Miért nem meglepő?
Bocsi, egy kis dolgom volt.
--------
Most már hárman vagyunk, akiket érdekel az ezotéria.
Ez jó.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet...
- Az mitől van, hogy valakivel való messenger üzenetek között van egy olyan, amire azt írja ki, hogy kézbesítve?